طرز تهیه کیک کشمشی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

خوشبختی به خاطر این کیک خوشمزه با کشمش و گردو است که من پخته‌ام 😅🤚🏽

احتمالا بارها شنیده‌اید که برای جلوگیری از فروپاشی کشمش و گردو در کیک، باید آرد با آنها مخلوط شود! اما این کافی نیست، داشتن دستور پخت مناسب امر ضروری است. ✔️

مواد لازم برای کیک خانگی با کشمش

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل ۱/۲ ق چ
ماست ۱ پیمانه (۲۴۰ گرم)
شیر ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ گرم)
روغن مایع ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
آرد ۲ و ۳/۴ پیمانه (۳۵۰ گرم)
کشمش ۱/۳ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ (۶ گرم)
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

طرز تهیه کیک خانگی با کشمش

کشمش را با آب گرم بشویید و بگذارید خشک شود.
گردو را به اندازه دلخواه خرد کنید.
یک قاشق آرد را با گردو و کشمش مخلوط کنید.
شکر و تخم مرغ را بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود (۵ دقیقه).
وانیل، ماست، روغن و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید (۲ دقیقه).
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید.
کشمش و گردو را اضافه کنید.
مواد را در قالب ۲۵ سانتی متری بریزید.
کیک را در فر برقی به دمای ۱۶۵ و گاز ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

بازدید از سایت رضیم

بازدید از سایت آپارات

بازدید از چی شی

بازدید از کتابخانه کاله

بازدید از وبلاگ اکلا