طرز تهیه کیک کریسمسی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم برای کیک کریسمسی خانگی
برای کیک بیسکویت سبله ی بادامی به این موارد نیاز دارید:
۲۸۰ گرم آرد
۱ پیمانه کره (۲۲۶ گرم)
۶۰ گرم پودر قند
۱ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه پودر بادام (۱۰۰ گرم)
۱ قاشق چایخوری نمک (۵ گرم)
طرز تهیه کیک کریسمسی خانگی
آرد، پودر بادام، و نمک را داخل غذا ساز بریزید و الک کنید. سپس کره و پودر قند را داخل همزن بزنید تا لطیف شود. تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مواد خشک را اضافه کنید تا خمیر لطیفی بسازید. این خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و داخل سلفون پیچیده و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سبله را روی کاغذ روغنی صاف کنید و طرح مورد نظرتان را قالب بزنید. سپس با کاغذ روغنی به سینی منتقل کرده و در فر درجه ۱۸۰ سانتیگراد بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه میپزید یا تا زمانیکه طلایی شود. بعد از پزیدن، حتماً بگذارید سرد شود و سپس آن را تزئین کنید.
برای فیلینگ پنیری به این موارد نیاز دارید:
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای همدمای محیط
۸۰ گرم پودر قند
۱ قاشق چایخوری وانیل (۵ گرم)
۳۰۰ گرم خامه قنادی
خامه قنادی را کامل میزنید و کنار میگذارید. سپس پنیر خامه ای همدمای محیط و شکر را داخل همزن خوب میزنید و وانیل را اضافه کرده و خامه را فولد میکنید. از ماسوره ی گرد ( ۹_۱۱ میلیمتری) برای پر کردن استفاده کنید.
برای تزئین از باقیمانه ی سبله استفاده کنید.
وقتی روی اولین سبله فیلینگ زدید، ۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس سبله ی دیگر را روی آن قرار دهید.👌