طرز تهیه کیک کاکائویی خیس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
این آموزش کیک کاکائویی خیس خانگی را به شما تقدیم میکنیم!😍❤️🥹
مواد لازم برای کیک کاکائویی خیس خانگی
برای قالب ۲۵ سانتی:
۶ تخم مرغ
۲۴۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم شیر
۴۵ گرم پودرکاکائو
۲۲۵ گرم آرد
یک پینچ نمک
۱۳۵ گرم روغن مایع
یک قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق چایخوری پودر پخت کیک
دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 55 دقیقه
طرز تهیه کیک کاکائویی خیس خانگی
ابتدا تخممرغ، شکر و وانیل را با هم میزنیم تا کرمی و حجیم شوند. سپس روغن مایع و پودرکاکائو را اضافه کرده و با هم میزنیم. سپس آرد، پودر پخت کیک و نمک را به مخلوط اضافه کرده و مرحله به مرحله هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. در نهایت، مایع کیک یکدستی داشته باشیم.
کیک پس از پخت، از قالب جدا کرده و سوراخهایی روی آن ایجاد کنید تا هوا بیرون برود. سپس کیک را دوباره در قالب قرار دهید و خنک شود.
مواد لازم برای سس شکلاتی:
۳۷۰ گرم شیر
۹۰ گرم شکر
۱۱۰ گرم روغن
۲ قاشق غذاخوری شیرعسلی (اختیاری)
۲۵ گرم پودرکاکائو
۱۲۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
برای تهیه سس شکلاتی، تمام مواد را به جز شکلات باهم میزنیم و روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاورد. سپس از حرارت برداریم و شکلات را اضافه کرده و آن را حل کنیم. سپس اجازه دهید خنک شود.
🥮نکته مهم:
– سس شکلاتی باید گرم باشد، اما کیک باید خنک باشد.
– سس شکلاتی گرم را روی کیک خنک بریزید و اجازه دهید چند ساعت در یخچال استراحت کند تا کاملاً در کیک نفوذ کند.
– سپس کیک را به ظرف سرو منتقل کرده و تزیین کنید. 😍
🥮🥮🥮از طرز تهیه لذت ببرید و با اطمینان تهیه کنید! ❤️😍