نماد سایت آشپزی ایرانی

طرز تهیه کیک موز و گردو با پف زیاد (مرحله به مرحله)

طرز تهیه کیک موز و گردو با پف زیاد (مرحله به مرحله)

سلام به همه‌ی دوستان خوبم🙋‍♀️ امروز یک دستور پخت کیک موز و گردو براتون دارم🙂
خب وقتی که چند تا موز داشتم که هیچکس نمی‌خوردشون و خیلی روی من نگاه می‌کردن، تصمیم گرفتم که بعد از چند روز، اون‌ها رو تو فریزر بذارم تا بعدا ازشون کیک خوشمزه درست کنم😁

راهنمای آسان برای درست کردن کیک موز و گردو

مواد:تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانهروغن مایع یا کره آب شده 1 پیمانهآرد 2 پیمانهبیکینگ پودر 1 بسته (1 قاشق غذاخوری)
موز له شده 2 عددگردو خرد شده نصف پیمانهزمان پخت 40-50 دقیقه

1- ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
2- سپس تخم‌های مرغ را جدا کرده و سفیده و زرده‌ها را در ظروف جداگانه قرار دهید. سپس سفیده‌ها را با پودر قند الک کرده تا فرم بگیرد. زرده‌ها را با باقی پودر قند و وانیل هم بزنید.3- سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. 4- به تدریج مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دقت هم بزنید.5- حالا موزها و گردو را به مخلوط اضافه کرده و همه را با دقت مخلوط کنید تا پف بگیرد.6- حالا مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و در فر گرم 180 درجه ای که 15 دقیقه قبل گرم کرده‌ایم قرار دهید. آماده است… خوب طعم کنید🍰🔺 نکته:بهتر است که کیک موز و گردو را در قالب میان تهی بپزید تا بهتر و پفکی تر شود. اگر بار اول شماست که کیک درست می‌کنید، از قالب میان تهی استفاده کنید تا بهتر بپزد.

وبسایت رضیم

وبسایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا

خروج از نسخه موبایل