طرز تهیه کیک موز و گردو با پف زیاد (مرحله به مرحله)
سلام به همهی دوستان خوبم🙋♀️ امروز یک دستور پخت کیک موز و گردو براتون دارم🙂
خب وقتی که چند تا موز داشتم که هیچکس نمیخوردشون و خیلی روی من نگاه میکردن، تصمیم گرفتم که بعد از چند روز، اونها رو تو فریزر بذارم تا بعدا ازشون کیک خوشمزه درست کنم😁
راهنمای آسان برای درست کردن کیک موز و گردو
مواد:تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانهروغن مایع یا کره آب شده 1 پیمانهآرد 2 پیمانهبیکینگ پودر 1 بسته (1 قاشق غذاخوری)
موز له شده 2 عددگردو خرد شده نصف پیمانهزمان پخت 40-50 دقیقه
1- ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
2- سپس تخمهای مرغ را جدا کرده و سفیده و زردهها را در ظروف جداگانه قرار دهید. سپس سفیدهها را با پودر قند الک کرده تا فرم بگیرد. زردهها را با باقی پودر قند و وانیل هم بزنید.3- سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. 4- به تدریج مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دقت هم بزنید.5- حالا موزها و گردو را به مخلوط اضافه کرده و همه را با دقت مخلوط کنید تا پف بگیرد.6- حالا مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و در فر گرم 180 درجه ای که 15 دقیقه قبل گرم کردهایم قرار دهید. آماده است… خوب طعم کنید🍰🔺 نکته:بهتر است که کیک موز و گردو را در قالب میان تهی بپزید تا بهتر و پفکی تر شود. اگر بار اول شماست که کیک درست میکنید، از قالب میان تهی استفاده کنید تا بهتر بپزد.