طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
یه کیک فنجونی خوشمزه و نرم و پنبه ای 😍👌
برای اون دوستانی که فر یا همزن ندارن، دیگه بهونه ای نداریم که کیک درست نکنن 😀😀😀
مواد لازم برای کیک فنجانی
آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد (اگر کوچک هستند ۴ عدد)
بیکینگ پودر: ۱ ق غ خ
پودرکاکائو: ۱ ق غ خ
شکر: ۳/۴ پیمانه
وانیل: نوک ق چ خ
روغن مایع: ۳/۴ پیمانه
نمک: ۱ پینچ
گردو و شکلات خرد شده برای بالای کیک
طرز تهیه کیک فنجانی
تخم مرغ، شکر، و وانیل را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه خوب هم زنید (میتوانید از همزن دستی هم استفاده کنید، اما حتماً حداقل ۵ دقیقه هم زنید)، سپس روغن را اضافه کرده و تا مخلوط شدن کامل حدود ۳۰ ثانیه بزنید،
آرد و پودرکاکائو و بیکینگ پودر و نمک را ۳ بار آراده کنید و به تدریج به ترکیب تخم مرغی اضافه کرده و آرام آرام با چرخش لیسک مخلوط کنید..
کاسههای مورد نظر خود را با کمی روغن چرب کنید و آرد بپاشید (من فقط روغن زدم، برای جلوگیری از چسبیدن کیک) و مایع کیک را در آن ها پرکنید اما توجه داشته باشید که تنها ۲/۳ حجم کاسه با مایه کیک پر شود..
بر روی مایه کیک مغزها یا شکلات خرد شده ریخته و بریزید..
تابهای بزرگ را به مدت ده دقیقه به آهنگ کم گرم کنید، داخل تابه از یک پایه یا توری استفاده کنید و کاسهها را روی آن بچینید و درون قابلمه را ببندید، مطمئن شوید که حرارت کم باشد مانند زمانی که برای پختن برنج از دم کردن استفاده میکنید و میانه کار از تابه بیرون نبرید..
پس از حدود ۳۰ دقیقه، کیکهای شما آماده و پخته شده اند. با چوبی یا خلال آزمایش کنید که آیا پختهاند یا خیر. اگر هنوز پخته نشدند، احتمالاً نیاز به زمان بیشتری دارند تا پخته شوند..
بفرمایید، خوراکی شما آماده است 😊
✖میتوانید کیکها را در کاسهها سرو کنید و از کاسه خارج نکنید..
✖میتوانید کیکهای ساده سفید یا رنگارنگ داشته باشید..