طرز تهیه کیک خامه ای کاستلا (اسفنجی) خوشمزه و ساده
کیک کاستلا یک نوع کیک اسفنجی خیلی لطیف و نرم است👌🏻
این کیک خیلی خوشمزه است و همونطور که میخورید انگار توی دهن آب میشه🤌🏻
و خوبی این کیک اینه که راحته و موادش هم خیلی ساده هستند و در هر جایی میتونید پیدا کنید🙂
مواد لازم برای کیک خامهای کاستلا (اسفنجی)
آرد ۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
روغن مایع ۷۰ گرم
شکر دانهریز ۱۰۰ گرم
شیر ۱۲۰ میلیلیتر
بیکربنات سدیم ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه قنادی به مقدار لازم
طرز تهیه کیک خامهای کاستلا (اسفنجی)
روغن رو گرم کنید. آرد رو با روغن مخلوط کنید. سپس به ترتیب شیر، وانیل و زردهای تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط بشوند و صاف شوند.
سفیده تخم مرغ و آبلیمو رو با دور تند همزن بزنید تا حجیم و پفکی شوند، سپس شکر رو به تدریج اضافه کنید و همزمان و مداوم هم بزنید.
قالب کیک رو با کاغذ مخصوص روغن پوشانید. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید، قالب رو با فویل محافظتی پوشانید تا آب نفوذ نکنه. حالا قالب رو داخل یک قالب بزرگتر قرار بدید و مواد کیک رو داخلش بریزید.
قالب رو به اندازهِ نصف پر آب جوش بزنید و به فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه بزارید تا حدود ۶۰ دقیقه پخته بشه. بعد از پخت، از فر خارج کنید و بگذارید کنار تا خنک بشه. سپس کیک رو با دقت از قالب خارج کنید.
پس از خوردن، کیک رو از وسط ببرید و داخلش خامه بزنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بذارید تا خوب خنک بشه.