طرز تهیه کیک بدون فر خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم برای کیک بدون استفاده از فر خانگی
۶ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه آرد قنادی
۱ پیمانه شکر
۱ پنس نمک
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
۱/۴ لیوان فرانسه آب سرد
۱/۴ لیوان فرانسه روغن مایع
یک قاشق سوپخوری عسل یا شربت (اختیاری)
طرز تهیه کیک بدون استفاده از فر خانگی
ابتدا تخم مرغها را جدا کرده و سپس سفیدهها را با مخلوطکن بهخوبی بزنید تا حجمشان افزایش یابد. سپس شکر را اضافه کرده و به مدت ۳-۴ دقیقه دیگر بزنید تا کاملاً حل شود و ازجمله زردهها را یکییکی اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر بزنید. سپس در یک کاسه بزرگ، آب و عسل را مخلوط کنید و تخم مرغ و شکر را که قبل از این مخلوط کردهاید اضافه کنید. بعد ازافزودن، مواد را مخلوط نکنید. سپس به ترتیب، آرد، بکینگ پودر و وانیل را در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و با ملاقه بهصورت مخلوط کنید. در نهایت، روغن مایع را اضافه کنید و دوباره با ملاقه بهصورت دورانی مخلوط کنید.
کف قابلمه را با کاغذ پخش نسوز پهن کرده و با روغن مایع چرب کنید. دیوارههای قابلمه را هم با روغن چرب کننده پوشانید و در قابلمه در کناری ایستاده کنید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کیکمان نسوزد. در پایان، به کیک ۴۰ دقیقه زمان میدهیم تا با حرارت متوسط کاملاً آماده شود.
اگر میخواهید کیک را در قالب و با استفاده از فر درست کنید، یک قابلمه بزرگتر از قالب را روی گاز (بدون حرارت متوسط) قرار دهید و کف قالب را درون قابلمه قرار داده و دم کنید. قابلمه را ۱۵ دقیقه قبل از اضافه کردن قالب به حرارت کم گرم کنید. با این روش، یک کیک فوقالعاده خواهید داشت! 🤗