طرز تهیه کیک با پف زیاد خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای کیک پفی و خوشمزه خانگی

10 عدد تخم مرغ

250 گرم آرد ( 2.5 پیمانه)

100 گرم کره آب شده

250 گرم پودر قند

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

5 قاشق سرکه آب جوش

2 قاشق چایخوری وانیل

روش تهیه کیک پفی و خوشمزه خانگی

فر را به دمای 180 درجه گرم کنید. قالب 27 سانتی را چرب و آرد کنید. اگر قصد خامه کشی بین دو لایه کیک را دارید بهتر است بجای یک قالب, از دو قالب 21 استفاده کنید.
تخم مرغ ها را با پودر قند و وانیل آنقدر با دور تند همزن بزنید تا حجم آن دو برابر شود. آب جوش را پس از حجیم شدن تخم مرغها, در همان حین هم زدن, به مایه اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده, سه بار الک کنید. سپس کم کم به تخم مرغ ها اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها, کره آب شده را اضافه کنید.
مایه کیک را داخل قالب ریخته, روی پنجره وسط فر قرار داده و به مدت 30 دقیقه با دمای 180 بپزید. سپس دمای فر را به 160 کاهش داده و 20 دقیقه دیگر هم بپزید. اگر مایلید کیکتان طلایی-قهوه ای شود, بجای 20 دقیقه, 30 دقیقه با دمای پایین تر بپزید.🤗

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا