طرز تهیه کیک با عسل خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای کیک عسل خانگی

3 عدد تخم مرغ

110 گرم عسل (کمی کمتر از 1/2 لیوان یا 4 ق غ )

100 گرم آرد سفید قنادی (2/3 لیوان )

1 ق چ بیکنگ پودر

1/2 ق چ وانیل

پودر هل (اختیاری)

طرز تهیه کیک عسل خانگی

تخم مرغ ها را همراه وانیل و هل، 5 دقیقه

با دور تند همزن بزنید تا حسابی کرم رنگ

و حجیم بشوند و پف کنند

بعد عسل را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر

با همزن بزنید

سپس همزن را کنار گذاشته و آرد و بیکنگ

پودر را به مواد الک کنید و به صورت

دورانی هم بزنید تا حدی که همه آرد

مخلوط شود، زیادی هم نزنید تا کیک

پف نشود

کف قالب کاغذ روغنی را انداخته، سپس مواد

کیک را ریخته و در وسط فر با

دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت

30 تا 45 دقیقه پخته شود، بسته به میزان حرارت

فرتان پزیده شود و سپس به دلخواه تزیین

نمایید و لذت ببرید😋😋

.
.
لایک و کامنت یادتون نرود❤

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا