طرز تهیه کیک با عسل خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم برای کیک عسل خانگی
3 عدد تخم مرغ
110 گرم عسل (کمی کمتر از 1/2 لیوان یا 4 ق غ )
100 گرم آرد سفید قنادی (2/3 لیوان )
1 ق چ بیکنگ پودر
1/2 ق چ وانیل
پودر هل (اختیاری)
طرز تهیه کیک عسل خانگی
تخم مرغ ها را همراه وانیل و هل، 5 دقیقه
با دور تند همزن بزنید تا حسابی کرم رنگ
و حجیم بشوند و پف کنند
بعد عسل را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر
با همزن بزنید
سپس همزن را کنار گذاشته و آرد و بیکنگ
پودر را به مواد الک کنید و به صورت
دورانی هم بزنید تا حدی که همه آرد
مخلوط شود، زیادی هم نزنید تا کیک
پف نشود
کف قالب کاغذ روغنی را انداخته، سپس مواد
کیک را ریخته و در وسط فر با
دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت
30 تا 45 دقیقه پخته شود، بسته به میزان حرارت
فرتان پزیده شود و سپس به دلخواه تزیین
نمایید و لذت ببرید😋😋
.
.
لایک و کامنت یادتون نرود❤