طرز تهیه کیک با طعم قهوه خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای کیک قهوه خانگی

3 پیمانه آرد سرخ کرده
1 ق چ جوش شیرین (یا 2 ق چایخوری بیکینگ پودر)
1.5 پیمانه شکر
نصف ق چایخوری نمک
نصف پیمانه روغن مایع
4 ق چایخوری مارگارین یا کره
2 ق چایخوری پودر کاکائو
3 ق چایخوری قهوه ترک (به صورت پودر)
1 ق چایخوری دارچین
1 پیمانه آب
3 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه ماست
1 ق چایخوری وانیل
.
.
برای سس شکلاتی:
2 ق چایخوری چیپس شکلات یا شکلات ریز شده
1 ق چایخوری مارگارین یا کره
2 ق چایخوری شکر
2 ق چایخوری شیر
.

طرز تهیه کیک قهوه خانگی

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه روشن کنید. قالب کیک را چرب کرده و با آرد پاشانده. آرد، جوش شیرین، شکر و نمک را در یک ظرف مخصوص قرار دهید و مخلوط کنید. روغن مایع، مارگارین، پودر کاکائو، قهوه ترک، دارچین و یک پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم گرم کنید (تا مواد ذوب شوند اما جوش نیاید). این مخلوط را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ‌ها، ماست و وانیل را اضافه کرده و همه را با همزن دستی ترکیب کنید. مایه را در قالب کیک ریخته و در فر 180 درجه، مدت 40-30 دقیقه پخته شود (زمان پخت بستگی به نوع فر دارد، پس با کند کردن دندانه چک کنید). کیک پخته شده را 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس از قالب خارج کرده و روی یک توری قرار دهید. بعد از سرد شدن کامل کیک، سس شکلاتی را روی آن بریزید و لذت ببرید. امیدوارم از این کیک قهوه لذت ببرید! ❤❤

سایت رضیم
سایت آپارات
چی شی
کاله
اکلا