طرز تهیه کمپوت پوست پرتقال خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
آرامش به معنای این نیست که هیچ صدا، مشکل یا کار سختی وجود نداشته باشد. به عبارت دیگر، آرامش به معنای داشتن یک قلب آرام در میان همه دغدغه ها، صداها، مشکلات و کارهای سخت است. آنقدر آرامی که بتوانید آرامش خود را با دیگران، به ویژه کسانی که دوستشان دارید، به اشتراک بگذارید.
مواد لازم برای کمپوت پوست پرتقال
پوست پرتقال 400 گرم 🍊
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 400 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
گلاب 1 استکان
آب 4 لیوان
طرز تهیه کمپوت پوست پرتقال
برای تهیه کمپوت پوست پرتقال، ابتدا پوست پرتقال را تمیز کرده و قسمت سفید آن را جدا کرده و پوست را به صورت خلالی خرد کنید.
سپس پوست پرتقال را به مدت 3 بار و هر بار به مدت 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن برطرف شود و کمی نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و قوام شکر بدهد. سپس پوست پرتقال خلالی و آماده شده را به همراه آبلیمو، وانیل و گلاب به شکر اضافه کرده و در حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزید. سپس از حرارت برداشته و به مدت یک روز در دمای اتاق قرار دهید و سپس در ظرف مناسب قرار داده و در یخچال نگهداری کنید. این کمپوت با بوی و طعم تازه پرتقال بسیار خوشمزه است!