طرز تهیه کمپوت هلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم کمپوت هلو
🍑
۷۰۰ گرم هلوی تقریبا سفت پوست گرفته و خورد شده
۱۰۰ گرم شکر (یک دوم پیمانه)
آب ۱ و نیم پیمانه
#زعفران کمی
طرز تهیه کمپوت هلو
آب و شکر را روی حرارت میگذاریم، وقتی کنارههای ظرف شروع به جوشیدن کرد و تمام شکر حل شد، شعله را خاموش میکنیم و زعفران را اضافه میکنیم
هلوهای خورد شده را داخل ظرف شیشهای میریزیم، سپس محلول آب و شکر و زعفران را که تازه خاموش کردیم روی هلوها میریزیم تا خنک شوند
سپس شیشه را محکم میبندیم و داخل قابلمهای که حداقل نصف ارتفاع شیشه را پوشش دهد، قرار میدهیم
زمانی که آب به جوش آمد، شیشه را با احتیاط برعکس در قابلمه قرار میدهیم تا در آب باقی بماند
برای ۱۵ دقیقه در آب جوش تازه خاموش شده بگذاریم، سپس شعله را خاموش کرده و منتظر بمانیم تا کمپوت آماده شود و در همان زمان کنسرو شود
وقتی کمپوت خنک شد، آن را در یخچال یا کابینت نگهداری کنید تا حداکثر ۶ ماه
البته کمپوتها انقدر خوشمزه هستند که احتمالا به مدت طولانی توی یخچال نمیمانند و خیلی زود تمام میشوند 😅😅😅
خوشمزهتان باد 🍑😍🥰