طرز تهیه کمپوت سیب زعفرانی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

وقتی راه می‌روی، به پاهای خودت توجه کن… دائماً کسی جلوتر از تو و کسی عقب تر از تو وجود دارد… نباید خودت را به دلیل بودن جلوتر از دیگران مغرور ببینی یا به دلیل عقب ماندن، ناامید و ناراحت شوی… زیرا همیشه شرایط زندگی تغییر می‌کنند، همانند روزهای مختلفی که تجربه می‌کنیم…

‌‌‎‌‌‌
مواد لازم برای ساخت کمپوت سیب زعفرانی

8 عدد سیب کوچک
1/2 پیمانه شکر
4 پیمانه آب
3 تا دونه هل
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری گلاب
2 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده

طرز تهیه کمپوت سیب زعفرانی

به عنوان مثال برای تهیه کمپوت سیب زعفرانی، سیب‌های کوچک من را پوست کردم و قسمت پایین آن‌ها را جدا کردم… سپس شکر، آب، هل، و زعفران دم‌کرده را در قابلمه قرار دادم تا جوش بیاید… سیب‌ها را وقتی آب جوش آمد، به قابلمه اضافه کردم و حدود 45 دقیقه آن‌ها را پختم. گاهی شکر را هم بر روی سیب‌ها ریختم و آن‌ها را هم آماده کردم. بعد از 45 دقیقه، با چاقو چک کردم که آیا سیب‌ها پخته‌اند یا خیر. اگر پخته شده باشند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید تا شربت آن‌ها کمی غلیظ‌تر شود. سپس اجاق گاز را خاموش کنید، اما این کار را من انجام ندادم…
🌸 برای نگهداری بهتر، کمپوت را در یک ظرف شیشه‌ای خشک بریزید و درب شیشه را به‌طور محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند… سپس ظرف شیشه‌ای را داخل یک قابلمه با آب بگذارید تا جوش بیاید و بعد آن را برای 10 دقیقه جوش بدهید. سپس آن را بگذارید تا خنک شود و در یخچال نگهدارید.

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا