طرز تهیه کمپوت سیب خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام به همه‌ی دوستان عزیز🌟🎶

خوبید؟ خوشمزه؟

سیب رو دوست دارین؟

فکر کنم کمپوت سیب خیلی خوب باشه، شما چی فکر می‌کنید؟

من خودم کمپوت سیب رو به خود سیب ترجیح می‌دم، چون خیلی خوشمزه‌تره😊

چند روز پیش که حالم خیلی بده بود و فکر می‌کردم ممکنه کرونا داشته باشم😄، دوستم حامد انقدر آب میوه بهم داد که فکر کنم اگه ویروسی هم بودم از بین می‌رفت😁

خب، خیلی سیب‌ها باقی مونده بودن، من نصفشونو کمپوت کردم.

حالا فکر کردم اگه بقیه‌شون رو هم باشه، شاید یه کیک هم درست کنم👌

رسپی کمپوت سیب رو براتون می‌ذارم تا اگه سیب اضافی داشتید، شما هم بتونید کمپوت درست کنید.

مواد لازم برای کمپوت سیب خانگی

چندتا سیب، چهار لیوان آب، هشت قاشق خوراکی شکر، زعفران برای رنگ خوب و طعم خوب، دو قاشق چایخوری آب لیموترش برای اینکه سیب‌ها رنگشون تغییر نکنه.

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

ابتدا پوست سیب‌ها رو می‌گیریم، به چند قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌هاشونو می‌‌‌گیریم. بعد اون‌ها رو با آب، شکر، آب لیمو و زعفران می‌پزیم. حواستون باشه زیاد نپزه که له نشه. وقتی خنک شد، توی ظرف دربسته می‌ریزیم و داخل یخچال می‌ذاریم. به راحتی می‌تونید این کمپوت خوشمزه رو درست کنید😊 برای بیشتر طعم بدید، می‌تونید همراه با یخ‌خورده سرو کنید .

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا