طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم کمپوت زردآلو
برای درست کردن کمپوت زردآلو به این مواد نیاز دارید:
زردآلو
آب
شکر
طرز تهیه کمپوت زردآلو
ابتدا زردآلوها را بشویید و خشک کنید.
سپس زردآلوها را در شیشه ها بریزید و با تکان دادن و بکوبیدن شیشه، آنها را مرتب کنید تا فضای خالی کمتر شود.
حالا شیشه ها را با آب جوشیده خنک شده پر کنید و به هر شیشه مقداری شکر اضافه کنید (تعداد قاشق ها بستگی به شیرینی زردآلوها دارد).
بعد از اضافه کردن شکر، مقداری از شربت را بچشید و اگر لازم بود، شکر بیشتری اضافه کنید.
حالا شیشه ها را ببندید و در قابلمه ای که آب در آن است، قرار دهید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب جوش بزند. بعد از جوش آمدن آب، شیشه ها را 15 دقیقه بجوشانید.
سپس اجازه دهید کمپوت خنک شود و سپس شیشه ها را به یخچال منتقل کنید. کمپوت تا 6 ماه در یخچال نگهداری میشود.
نکته: برای حل شکر، آب و شکر را درون قابلمه مخلوط کنید و بگذارید آب بجوشد و سپس از حرارت بیفتد. بعد شیشه ها را با این شربت پر کنید.
همچنین میتوانید زردآلوها را با آب و شکر روی حرارت بپزانید تا نرم شوند. سپس آنها را در شیشه بریزید و در یک هفته مصرف کنید. این روش نگهداری طولانی مدت ندارد.