نماد سایت آشپزی ایرانی

طرز تهیه کمپوت ریواس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه کمپوت ریواس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کمپوت ریواس

برای درست کردن کمپوت ریواس به این موارد نیاز دارید:
– ۴۰۰ گرم ریواس
– ۱۰۰ گرم شکر
– ۲ قاشق مرباخوری پودر وانیل

طرز تهیه کمپوت ریواس

ریواس را بشورید و به قطعات کوچکتر برش دهید. سپس آنها را با شکر و پودر وانیل مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه منتظر مانید. سپس آنها را در حرارت مناسبی قرار دهید تا شکر حل شود و ریواس پخته شود. این مرحله حدود ۳ تا ۵ دقیقه زمان می‌برد. حتماً به آن توجه کنید که ریواس‌ها شکل خودشان را حفظ کنند. بعد از خنک شدن، می‌توانید کمپوت را در یخچال تا ۷ روز نگهداری کنید. کمپوت ریواس یک خوراک خوشمزه است که می‌توانید با کیک، ترایفل، ماست صبحانه، گوشت یا پنیر سرو کنید.

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا

خروج از نسخه موبایل