طرز تهیه کمپوت ریواس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم کمپوت ریواس

برای درست کردن کمپوت ریواس به این موارد نیاز دارید:
– ۴۰۰ گرم ریواس
– ۱۰۰ گرم شکر
– ۲ قاشق مرباخوری پودر وانیل

طرز تهیه کمپوت ریواس

ریواس را بشورید و به قطعات کوچکتر برش دهید. سپس آنها را با شکر و پودر وانیل مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه منتظر مانید. سپس آنها را در حرارت مناسبی قرار دهید تا شکر حل شود و ریواس پخته شود. این مرحله حدود ۳ تا ۵ دقیقه زمان می‌برد. حتماً به آن توجه کنید که ریواس‌ها شکل خودشان را حفظ کنند. بعد از خنک شدن، می‌توانید کمپوت را در یخچال تا ۷ روز نگهداری کنید. کمپوت ریواس یک خوراک خوشمزه است که می‌توانید با کیک، ترایفل، ماست صبحانه، گوشت یا پنیر سرو کنید.

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا