طرز تهیه کمپوت به خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام👋
امیدوارم که حالتون خوب باشه😇

مواد لازم کمپوت به خانگی

حجم متوسط 3 عدد
آب 3 لیوان
شکر نصف لیوان
هل 1 عدد
همچنین می‌توانید از زعفران نیز استفاده کنید (که در اینجا استفاده نشده است)

طرز تهیه کمپوت به خانگی

1. در مرحله اول به ها را شسته و پوست آن‌ها را می‌گیریم (همچنین می‌توانید با پوست آنها، کمپوت را درست کنید) و سپس به دلخواه برش می‌زنیم

2. برای بهترین نتیجه از به های کاملا رسیده و زرد رنگ استفاده کنید، زیرا عطر و طعم بی‌نظیری به آن می‌دهد

3. آب را در قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار داده، سپس به ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی نرم شوند. سپس شکر، هل و زعفران را اضافه می‌کنیم

4. شعله گاز را ملایم کرده و اجازه دهید تا به پخته ولی له نشود. پس از پخت، کمپوت را کمی خنک کرده و آن را در شیشه دریافتار قرار داده و در یخچال خنک کنید. حالا آماده نوش جان کردن هستید

5. مقدار اضافه کردن شکر کاملا به دلخواه شماست و بستگی به سلیقه‌تان دارد. من کمتر شکر استفاده کردم تا طعم طبیعی آن حفظ شود

امیدوارم که این دستور را امتحان کنید و لذت ببرید😋

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا