طرز تهیه کمپوت آلو زرد خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
راهنمای ساخت کمپوت آلو زرد
ابتدا آلوها را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را در شیشههای فلزی قرار دهید و روی آنها مخلوطی از آب و شکر بریزید. مقدار شکر بستگی به اندازه شیشه و نوع آلو (ترش یا شیرین) دارد. برای مثال من ۴ قاشق غذاخوری شکر استفاده کردم، اما شما میتوانید میزان شکر را بر حسب ترجیحات خود تنظیم کنید. 🤗 سپس درب شیشه را ببندید و آن را در قابلمه حاوی آب قرار دهید، اما تا به درپوش فلزی نرسد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و هنگامی که آب جوشید، به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ادامه دهید تا کمپوت بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کرده و کمپوت را در قابلمه خنک شود. بعد از اینکه کمپوت خنک شد، آن را از آب خارج کنید. با بسته بندی خود درب شیشه درست میشود و میتوانید این کمپوت را برای مدت چند ماه در یخچال نگهداری کنید.
🍒😍🥰🤩🤗 لذت ببرید!