طرز تهیه نان فوکاچیا خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
قبل از خورشید، خدا بیدار است. از خدا بخواهیم که همواره در کنارمان باشد و راه زندگی را برایمان آسان کند. آمین.❤️
سلام! چطورید؟ امروز میخواهیم با هم یک نان بسیار خوشمزه و خوش بافت ایتالیایی بپزیم که میتوانید آن را به عنوان میانوعده یا عصرانه انتخاب کنید. برای شروع بریم سراغ مواد لازم برای این نان فوقالعاده خوش بافت.
مواد لازم برای نان فوکاچیا خانگی
3 پیمانه آرد سفید (ممکن است کمتر از این مقدار نیز استفاده شود)
1 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق مربا خوری آویشن
2 قاشق روغن زیتون
گوجه ترجیحاً گوجه گیلاسی
پیاز خلال شده (قابل اختیار)
1 قاشق روغن زیتون.
طرز تهیه نان فوکاچیا خانگی
ابتدا در یک ظرف بزرگ، یک قاشق خمیر مایه فوری و یک لیوان آب گرم ریخته و چند دقیقه صبر کرده تا خمیر فعال شود. سپس نمک و روغن زیتون را اضافه کرده و نصف مقدار آرد را به آن اضافه کرده و هم زدن کنید. سپس آرد باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید. خمیر را زیاد نزنید. سپس خمیر را به مدت ۸ دقیقه ورز دهید. یک ظرف دیگر را چرب کنید و سطح خمیر را هم چرب کنید و آن را در ظرف بگذارید و به مدت یک ساعت استراحت دهید. یک قالب به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتر را چرب کرده و کاغذ روغنی روی آن بگذارید. سپس خمیر را روی قالب پهن کرده و با انگشتان حفرههایی در آن بسازید. سطح خمیر را با روغن زیتون بزنید و آویشن بپاشید. سپس بر روی خمیر، تکههای گوجه گیلاسی یا هر دلخواه دیگری از موادی مانند زیتون یا سبزیجات قرار دهید. بعد از استراحت مجدد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، نان را در فر گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. حالا نان خامه راه است! آن را برش داده و با سبزیجات مورد علاقه خود پر کرده و لذت ببرید.