طرز تهیه نان حجیم شکم پر خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
دستور آشپزی نان حجیم شکم پر
مواد لازم:
- آرد قنادی ۴۷۰ گرم (تقریباً ۳ لیوان)
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکر ۳۵ گرم (میتوانید بیشتر اضافه کنید اگر دوست دارید شیرینتر باشد)
- مخمر خشک فوری ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری)
- روغن مایع ۴۰ گرم
- شیر ولرم یا آب ولرم ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ برای رومال و کمی کنجد برای تزئین
- شکلات به میزان لازم، خامه قنادی یا صبحانه، یا تنها شکلات
طرز تهیه:
- تمامی مواد به جز روغن را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر تشکیل شود.
- سپس روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا لطیف شود.
- پس از استراحت اولیه، خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و در هر قسمت مقداری شکلات قرار دهید و محکم ببندید.
زمان ورز دادن:
- ورز دادن با دست: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
- ورز دادن با دستگاه: ۷ الی ۱۰ دقیقه (در صورت استفاده از همزن برقی)
استراحت:
- استراحت اولیه: ۱ الی ۱/۳۰ ساعت
- استراحت دوم: ۲۰ دقیقه
دمای فر ها:
- فر گازی: ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه
- فر برقی: ۱۶۰ درجه
- توستر: ۱۴۵ درجه
در پایان، برای بهتر شدن رنگ، چند دقیقه زیر گریل قرار دهید.