طرز تهیه نان حجیم شکم پر خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

دستور آشپزی نان حجیم شکم پر

مواد لازم:

  • آرد قنادی ۴۷۰ گرم (تقریباً ۳ لیوان)
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۳۵ گرم (می‌توانید بیشتر اضافه کنید اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد)
  • مخمر خشک فوری ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری)
  • روغن مایع ۴۰ گرم
  • شیر ولرم یا آب ولرم ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ برای رومال و کمی کنجد برای تزئین
  • شکلات به میزان لازم، خامه قنادی یا صبحانه، یا تنها شکلات

طرز تهیه:

  • تمامی مواد به جز روغن را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر تشکیل شود.
  • سپس روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا لطیف شود.
  • پس از استراحت اولیه، خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و در هر قسمت مقداری شکلات قرار دهید و محکم ببندید.

زمان ورز دادن:

  • ورز دادن با دست: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
  • ورز دادن با دستگاه: ۷ الی ۱۰ دقیقه (در صورت استفاده از همزن برقی)

استراحت:

  • استراحت اولیه: ۱ الی ۱/۳۰ ساعت
  • استراحت دوم: ۲۰ دقیقه

دمای فر ها:

  • فر گازی: ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه
  • فر برقی: ۱۶۰ درجه
  • توستر: ۱۴۵ درجه

در پایان، برای بهتر شدن رنگ، چند دقیقه زیر گریل قرار دهید.