طرز تهیه سیر ترشی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

ترشی سیر یکی از ترشی‌های خوشمزه و محبوبه که با سیر تازه درست میشه. این ترشی به خاطر طعم تند و عطر دلچسب سیر، میتونه یه چاشنی خوب برای غذاها مثل کباب و خورشت باشه. سیر خواص درمانی زیادی داره و تهیه‌اش هم خیلی ساده است. با اضافه کردن ادویه‌ها و مواد دلخواهتون، میتونید طعم خاصی بهش بدید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی خانگی

– سیر تازه: ۵۰۰ گرم
– سرکه: ۱ پیمانه
– آب: ۱ پیمانه
– نمک: ۲ قاشق غذاخوری
– شکر: ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)
– زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
– فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

طرز تهیه سیر ترشی خانگی

1. آماده‌سازی سیر: سیرها را پوست کنید و در صورت تمایل، آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید.

  1. ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، سیرها رو با نمک و شکر مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بمونه تا آبشون خارج بشه.
  2. اضافه کردن سرکه: در یک قابلمه، سرکه و آب رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا گرم بشه. بعد مخلوط سرکه رو به سیرها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. اضافه کردن ادویه‌ها: زردچوبه و فلفل سیاه رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط بشن.
  4. خنک کردن و نگهداری: مخلوط رو در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و توی یخچال نگهداری کنید. این ترشی بهتره که حداقل ۲۴ ساعت قبل از مصرف توی یخچال بمونه تا طعم‌ها به خوبی مخلوط بشن.
  5. سرو کردن: ترشی سیر رو میتونید به عنوان چاشنی کنار غذاها سرو کنید.

 نکات کلیدی:
– برای طعم دادن بیشتر، میتونید از ادویه‌های مختلف مثل دانه‌های فلفل سیاه و زردچوبه استفاده کنید.
– این ترشی رو میتونید برای مدت چند ماه توی یخچال نگهداری کنید و طعمش با گذشت زمان بهتر میشه.
– اگر دوست دارید طعم ترشی تندتری داشته باشه، میتونید از فلفل تند هم استفاده کنید.

 سوالات متداول:
1. آیا میتونم از سیر خشک هم استفاده کنم؟
بهتره از سیر تازه استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشه.

  1. چطور میتونم ترشی رو تندتر کنم؟
    میتونید از فلفل‌های تند بیشتری استفاده کنید یا فلفل‌های تند خشک شده رو به مخلوط اضافه کنید.
  2. آیا میتونم این ترشی رو بدون استفاده از سرکه درست کنم؟
    برای تهیه این ترشی، از سرکه استفاده می‌شود. اما می‌توانید به جای سرکه، آب لیمو را به کار برده و از آن استفاده کنید.

امیدوارم از سفره‌تان که این ترشی خوشمزه روی آن قرار دارد، لذت ببرید و طعم تازه‌ای را به وعده‌های خود اضافه کنید!

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا