طرز تهیه سس جوجه کباب خانگی (2 نکته ساده)
برای جوجه کباب چه سسی خوبه؟
جوجه کباب یک غذای خوشمزه است که در شهرها مختلف با انواع سس ها و طعم ها مختلف پخته میشود. هر شهر بسته به سلیقه مردم و محصولات محلی، سس خاص خود را دارد. یکی از محبوبترین سس هایی که برای جوجه کباب استفاده میشود، سس زعفرانی است که با اکثر ذائقه ها همخوانی دارد. در ادامه بهترین سس هایی که میتوانید برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده کنید را معرفی خواهیم کرد. با سایت آشپزی رضیم همراه شوید.
جوجه کباب با سس عالی و خوشمزه
- ماست آب گرفته: ۱ پیمانه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری
- زیره: ۱/۲ قاشق چای خوری
- دارچین: ۱/۸ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خشک: ۱ قاشق چای خوری خرد شده
- لیمو ترش: ۱ عدد
- آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- سیر: ۵ حبه رنده شده
- گوشت بدون استخوان و پوست: ۱ کیلو
- پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ
ابتدا پوست لیمو ترش را رنده کرده و آب آن را استخراج میکنیم. سپس تمام مواد مورد نیاز را با هم مخلوط کرده و سس را آماده میکنیم. مرغ ها را در این مخلوط قرار داده و به مدت ۸ ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب مزه بگیرند.
سس خاص
- دو حبّه سیر
- دارچین مقداری
- یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز
- روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
- سرکه دو قاشق غذا خوری
- نمک به مقدار لازم
- سس کچاپ دو قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
روش تهیه این سس: سیر ها را رنده کرده و به آن دارچین، روغن، و سایر مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس به تدریج سرکه را اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه و سس کچاپ را به آن اضافه میکنیم. اگر دوست دارید طعم تازهای به سس ببخشید، میتوانید کمی آب لیمو و شکر اضافه کنید. سپس مرغ ها را در این سس قرار داده و چند ساعت استراحت داده و سپس آماده کباب کردن میشوند.