طرز تهیه سالاد گیاهی پرتقال و لبو خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
🔸️مواد لازم برای ۲نفر:
پرتقال ۱ عدد حلقه شده
لبو کوچک پخته ۱/۴
زيتون شور ۱۵ الی ۲۰ عدد
انار متوسط ۱/۲ دون شده
فلفل دلمه ای کوچک ۱/۲
اسفناج محلی ۱۵ برک درشت خورد شده
کاهو پیچ ۳ برگ خورد شده
گردو ۴ الی۵ عدد خورد شده
🔸️سس سالاد :
نمک، فلفل سیاه، آویشن ،تخم گشنیز ، نعنا خشک به میزان دلخواه
روغن زیتون ۴ قاشق
رب انار ۶ قاشق
لیموترش ۱/۲
آب نارنج۱/۲ (دلبخواه)
سرکه بالزامیک یا سرکه سیب نصف ق چ
🔸️دستور تهیه:🥗
ابتدا کمی از اسفناج ها را کف ظرف میریزیم و سپس کاهوی🥬 خورد شده و دوباره اسفناج رو روی آن اضافه می کنیم من برای قشنگی کار لابه لای کاهو و اسفناج فلفل دلمه زرد🫑 و انار دون شده ریختم .بعد از اینکه همه اسفناج ها رو ریختید مابقی انار دون شده روی سطح ظرف میریزید ، لبوهای خورد شده ،زیتون ها🫒، گردو و پرتقال🍊 رو هم به بقیه سالاد اضافه می کنیم .
🔸️برای درست کردن سس سالاد هم ابتدا به رب انار نصف آب لیمو🍋 رو اضافه کرده و سپس روغن زیتون و بقیه مواد رو اضافه می کنیم چنانچه دوست داشتید سس سالادتون ترش تر باشه میتونید آب نارنج یا مابقی آب لیمو اضافه کنید اگر هم دوست داشتید سس شیرین تری داشته باشید شکر یا کمی عسل می تونید اضافه کنید 🌶
اگر میخواید طعم فوق العاده ای از سالاد رو تجربه کنید پیشنهاد می کنم تمام سالاد رو خوب با سسش مخلوط کنید که تمام مزه ها در هم ادغام بشن و یه طعم بی نظیر از این سالاد رو داشته باشید .
اینم از نکته این سالاد 😊😉 گوارای وجودتون😋😋😋😋
سایت آموزش آشپزی رضیم