طرز تهیه سالاد گلابی و گردو خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
سالاد گلابی و گردو
⚙️مواد لازم :
گلابی ١ عدد متوسط
گردو ١ فنجان
سبزیجات مخلوط فرانسوی ٣٥٠ گرم
انار دانه شده ١/٢
پنیر بلوچیز یا فتا یا توفو به مقدار مورد نیاز
⚙️مواد لازم برای سس :
عسل یا شربت افرا ٢ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ٢ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔪طرز تهیه:
ابتدا سس را آماده و مخلوط میکنیم
سپس گردو را با کمی از سس پر کرده و در فر با دمای ١٨٠ درجه به مدت ١١ دقیقه رسته میکنیم. سپس سبزیجات فرانسوی را با سس مخلوط کرده و در ظرف مناسب قرار میدهیم. سپس گلابی، انار، گردو و پنیر را روی سالاد میریزیم و سرو میکنیم
سایت آموزش آشپزی رضیم