طرز تهیه سالاد کینوا با سیب زمینی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

🌱 طرز تهیه سالاد کینوا با سیب زمینی، نخود، و سبزیجات

✅ مواد لازم:

۲ فنجان سیب زمینی خرد شده
۱/۲ ق.چ نمک
۱/۲ ق.چ فلفل
۱ الی ۲ ق.غ روغن زیتون

سیب زمینی ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل در فر به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وسط پخت، سینی را بیرون بیاورید و نمک و فلفل باقی‌مانده را اضافه کنید.

۱ فنجان کینوا
نصف لیمو ترش
۲ عدد فلفل دلمه خرد شده
۲۳۰ گرم قارچ خرد شده
۱ ق.غ روغن زیتون
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان ۱/۴ ق.چ
۱ ق.چ آویشن

کینوا را با آب یا عصاره سبزیجات بپزید و خنک کنید، سپس آب نصف لیمو ترش را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و قارچ را در روغن زیتون و ادویه‌ها به مدت ۶-۸ دقیقه بپزید تا کمی قهوه‌ای شوند.

۴۰۰ گرم نخود پخته
۱ ق.چ روغن زیتون
نمک، فلفل و پاپریکا به میزان ۱/۴ ق.چ

نخود پخته و روغن زیتون و ادویه‌ها را در تابه با هم تفت دهید تا مخلوط شوند.

برای سس:

۱ فنجان ماست ایسلندی
۲ ق.چ عسل
۱/۴ ق.چ پودر سیر
۱/۸ ق.چ نمک

تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید تا سس آماده شود.

۳/۴ فنجان گوجه گیلاسی خرد شده
۱/۴ فنجان زیتون
جعفری برای تزیین

تمام مواد سالاد را به همراه سس در ظرف سرو کنید و مخلوط کنید. می‌توانید گوجه گیلاسی و زیتون را همراه سالاد بریزید یا جداگانه نیز سرو کنید. از جعفری برای تزیین استفاده کنید. به هنگام سرو، کمی آب لیمو ترش روی سالاد بریزید. خوشمزه باشد! ☺️

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

منابع :

سایت رضیم

آپارات

چی شی

اکالا

کاله