طرز تهیه سالاد هویج و پرتقال اسپایسی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

دستور پخت سالاد هویج و پرتقال اسپایسی

مواد لازم :

  • هویج: ۴۵۰ گرم
  • پرتقال بزرگ: ۱ عدد
  • پیاز قرمز ریز خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
  • برگ نعنا: ۱/۸ تا ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای سس :

  • آب پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. تمامی مواد سس را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. هویج ها را پوست کنید و رنده کنید.
  3. پرتقال را پوست کنید، و با چاقوی تیزی پوست نازک آن را جدا کنید. سپس آن را اسلایس کرده و هسته ها را خارج کنید.
  4. هویج، پرتقال و پیاز را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید. سس را روی آن بریزید و با برگهای نعنا تزیین کرده و سرو کنید.

 

بازدید کنید: سایت رضیم, سایت آپارات, چی شی, کاله, اکلا