طرز تهیه سالاد هویج و پرتقال اسپایسی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
دستور پخت سالاد هویج و پرتقال اسپایسی
مواد لازم :
- هویج: ۴۵۰ گرم
- پرتقال بزرگ: ۱ عدد
- پیاز قرمز ریز خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
- برگ نعنا: ۱/۸ تا ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای سس :
- آب پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر شکر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه :
- تمامی مواد سس را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- هویج ها را پوست کنید و رنده کنید.
- پرتقال را پوست کنید، و با چاقوی تیزی پوست نازک آن را جدا کنید. سپس آن را اسلایس کرده و هسته ها را خارج کنید.
- هویج، پرتقال و پیاز را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید. سس را روی آن بریزید و با برگهای نعنا تزیین کرده و سرو کنید.
بازدید کنید: سایت رضیم, سایت آپارات, چی شی, کاله, اکلا