طرز تهیه سالاد هویج شرقی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

 

کشورهای آسیای شرقی دارای انواع مختلفی از سالادهای رشته‌ای و رنگارنگ هستند… این یکی از خوشمزه‌ترین‌هاست… برای تهیه آن، می‌توانید از مخلفاتی مانند تخمه‌های کدو، آفتابگردان، گردو، بادام زمینی و دیگر انواع مغزهای خوراکی استفاده کنید که در بسته‌های کوچک در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند. این مغزها منبع خوبی از انرژی و مواد مغذی هستند!

برای سس سالاد، به جای استفاده از سویا سس، می‌توانید از ترکیب کمی نمک و یک یا دو قاشق آب معمولی استفاده نمایید. سویا سس کافیست و نیازی به اضافه کردن نمک اضافی نیست.

برای تهیه این سالاد، شما به هویج، فلفل دلمه‌ای قرمز، پیازچه، گشنیز، لیموترش، سیر، شکر یا عسل، سویا سس، روغن کنجد یا روغن سالاد، پودر فلفل قرمز، دانه‌های آجیل و کنجد نیاز دارید.

ابتدا هویج را خرد کرده و به صورت رشته ای یا رنده کرده و دیگر مواد اصلی را هم خرد کنید و در یک ظرف قرار دهید.

سپس لیموترش، سیر، سویا سس، شکر یا عسل، روغن، پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و به مواد خرد شده اضافه کنید.

سس را به سبزیجات اضافه کرده و دسته بندی خوبی ایجاد کنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

در آخر، مغزها و کنجد را روی سالاد بپاشید و آماده سرو شدن هست!

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

منابع :

سایت رضیم

آپارات

چی شی

اکالا

کاله