✅ سالاد نخود فرنگی
مواد لازم :
 نخود فرنگی (آب پز شده) 750 گرم
 پیاز (ریز خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
 بیکن گوشت (خرد شده) 1 پیمانه
 پنیر چدار (خرد شده) 1 پیمانه
 سس مایونز یک دوم پیمانه
 خامه ترش 2 قاشق سوپخوری
 شیر 2 قاشق سوپخوری
 روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را داخل تابه ای با روغن سرخ کنید تا سبک شود. سپس بیکن را اضافه کرده و کمی تفت دهید و از حرارت بردارید.
 نخود فرنگی را (به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود)، با مخلوط پیاز، بیکن و پنیر را در کاسه ای مخلوط کنید.
طرز تهیه سس سالاد:
سس مایونز، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید، سپس به مواد اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید تا همگن شود.
 در صورت تمایل می توانید این سالاد را قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند.
سایت آموزش آشپزی رضیم

