طرز تهیه سالاد لوبیا پرتقالی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
دستور پخت سالاد لوبیای پرتغالی
بیا ببینیم چطور میتوانیم سالاد لوبیای چشم بلبلی را به سبک پرتغالی درست کنیم که هیچگونه انحصاری به انار و هندونه شب یلدا و قصه کریسمس نداشته باشد و مناسب برای وعده پیش غذا، شام سبک یا حتی شکم پر کردن به سبک پرتغالی باشد!
مواد لازم
– لوبیای چشم بلبلی: 2 پیمانه
– کرفس: 2 ساقه
– هویج: 2 عدد
– فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
– پیاز (ترجیحاً پیاز قرمز): 1 عدد
– سیب سبز یا زرد: 1 عدد
– پودر زیره: 1/۲ قاشق چایخوری
– سرکه انگور یا سیب: 2 قاشق سوپخوری
– لیمو ترش: 1 عدد
– روغن سالاد (ترجیحاً زیتون): 3 قاشق سوپخوری
– نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
– جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
ابتدا لوبیای چشم بلبلی را از روز قبل خیس کنید و سپس با مقداری آب آن را بپزید تا نرم شود. در بیست دقیقه آخر پخت، کرفس و هویج نگینی خرد شده را به همراه مقداری نمک و پودر زیره به لوبیا اضافه کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب لوبیا تا حد ممکن کشیده شود. سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.
فلفل دلمهای، پیاز و سیب را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید. سپس مخلوط لوبیا را اضافه کنید.
سرکه، آب لیموترش، روغن، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و خوب همه مواد را مخلوط کنید تا کاملاً مزهدهنده شوند. بهتر است سالاد لوبیا را در دمای اتاق سرو کنید و هنگام سرو، مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید.
ببخشید نوش جان! امیدوارم لذت برده باشید از این سالاد خوشمزه.
سایت آموزش آشپزی رضیم