طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
درست کردن سالاد لوبیا
مواد لازم:
یک چهارم پیمانه لوبیای سیاه
یک و یک دوم پیمانه لوبیای سبز خرد شده
پنج عدد سیب زمینی کوچک
یک قاشق غذاخوری شوید خشک
یک قاشق غذاخوری ماست
شصت گرم سس مایونز
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم.
طرز تهیه :
لوبیای سیاه را پخته و آبکش کنید. همچنین میتوانید از لوبیای چیتی استفاده کنید.
دو سر لوبیای سبز را برش دهید و نیم سانتیمتر خرد کنید. لوبیای سبز را هم پخته، سپس در آب سرد قرار دهید و آبکش کنید.
سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و با نمک جوشانید. پس از ده تا پانزده دقیقه وقتی سیب زمینی پخته است، آبکش کنید. نمک کمک میکند سیب زمینی له نشود. تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و با سبزیجات پخته شده ترکیب کنید. با توجه به استفاده از نمک برای پخت سیب زمینی، معمولاً نیازی به اضافه کردن نمک نیست، اما پس از طعمدهی، در صورت لزوم میتوانید نمک اضافه کنید. سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. شهوتانگیز و خوشمزه است!
سایت آموزش آشپزی رضیم