طرز تهیه سالاد عدس و پنیر توفو خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

 

دستور پخت سالاد عدس و پنیر توفو🥗

مواد لازم:

– یک و یک چهارم پیمانه عدس (١٨٠گرم)

– ۱/۴ پیمانه سرکه قرمز

– ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون 🫒

– ۱ عدد خیار🥒

– ١عدد گوجه فرنگی

– ۱/۲ پیمانه برگ جعفری تازه یا نعنا

– ۱/۲ پیمانه پیاز 🧅

– نمک و فلفل به میزان لازم 🧂

– پنیر توفو: ١٠٠ گرم

طرز تهیه:
1. عدس را به همراه آب در قابلمه ای بریزید تا از عدس ۳ سانتی متر بپوشاند.
2. آن را بجوشانید و سپس حرارت را کاهش دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت کنید تا عدس نرم شود اما شکل خود را حفظ کند.
3. سپس عدس را آبکشی کنید.
4. در ظرف بزرگ، به عدس، سرکه، روغن زیتون، خیار، گوجه، جعفری، پیاز و پنیر توفو اضافه کنید و نمک و فلفل را روی آن ها بپاشید.

سایت رضیم


سایت آپارات


چی شی


کاله


اکلا