طرز تهیه سالاد عدس با سس ارده خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
دستور تهیه سالاد عدس و کینوا با سس ارده و ریحان
✅ مواد لازم:
۱ و ۱/۲ فنجان عدس پخته
۱ فنجان کینوای پخته
۱/۲ فنجان خیار خرد شده
۱/۲ فنجان کرفس خرد شده
۱/۲ فنجان نخود فرنگی آبپز یا بخارپز
۱/۲ فنجان کلم برکلی ریز خرد شده
۱/۳ فنجان پیازچه خرد شده
۱ ق.غ شوید تازه، ریز خرد شده
۱ ق.غ نعناع تازه، ریز خرد شده
۱ ق.غ آب لیمو ترش
پودر سیر، سیاه دانه و پرک فلفل قرمز از هرکدام ۱ ق.چ
۱ ق.چ نمک
اسفناج خرد شده در صورت دلخواه
تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید.
✅ مواد لازم برای سس:
۱/۳ فنجان ارده
۱/۴ فنجان آب
۲ ق.غ آب لیمو ترش
۱ ق.چ روغن زیتون
۱ حبه متوسط سیر
۱ ق.چ نمک
۲ ق.غ ریحان تازه، خرد شده
تمام مواد سس به جز ریحان را در میکسر کاملا مخلوط کنید تا به یک بافت نرم و خامه ای تبدیل شوند، سپس ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید.
سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید و لذت ببرید. 😋
این سالاد را میتوانید سرد یا در دمای اتاق مصرف کنید.
😋😘بافتن این خوراک لذیذ را لذت ببرید
سایت آموزش آشپزی رضیم