طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

یه سینه مرغ که روی گریل پخته شده و به آن طعم ترشی لیمو و تندی فلفل سیاه داده شده،
نون تازه که با روغن زیتون و کمی شوید خشک شده،
فلفل سیاه و سس سیر،
کاهو تازه و پنیر پارمچزان،
وقتی این همه مواد خوب کنار هم آماده می‌کنید، آیا ممکنه نتیجه‌ای بد شود؟ نتیجه این است که یک سالاد خیلی خوشمزه به نام سزار می‌شود.😀😋🤦🏻‍♀️

سالاد مورد علاقه‌تون کدومه؟ سالاد سزار؛
6 حبه سیر،
3/4 فنجان سس مایونز،
1 فنجان فیله مرغ پخته و خرد شده،
6 قاشق پنیر پارمچزان رنده شده،
1 قاشق چایخوری خردل،
1 قاشق آب لیمو،
1/4 فنجان روغن زیتون،
4 فنجان نان تازه خرد شده،
1 عدد کاهو خرد شده،
1/3 قاشق چایخوری نمک،
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه،
زیتون سیاه به میزان لازم.

روش تهیه: 3 حبه سیر را رنده کرده و در یک کاسه کوچک با سس مایونز، پنیر پارمچزان، خردل و آبلیمو مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این سس را در یخچال قرار دهید.
روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامی که کمی گرم شد، سیر را دیگری را رنده کرده و اضافه کنید. زمانی که سیرها کمی قهوه‌ای رنگ می‌شوند، تابه را از حرارت بردارید و نان خرد شده را اضافه کنید و هم‌زنید.
سالاد را در کاسه‌ای آماده کنید و کاهو را در آن بریزید. سسی که آماده کرده‌بودید را روی کاهو بریزید و نان خرد شده با سیر و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.
فیله مرغ را بلند و باریک برش داده و با کمی آبلیمو و سس مایونز و پیاز مزه‌دار کنید، سپس آن‌ها را کبابی یا روی گریل بپزید و روی سالاد بریزید.
می‌توانید کمی فلفل کاپسیکوم و زیتون سیاه را هم اضافه کرده و لذت ببرید.

منبع: سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا