طرز تهیه سالاد زردآلو خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

وقتی به اطراف خود نگاه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که غذاهایی که می‌خوریم، به طور کلی شبیه به غذاهایی است که دیگران می‌خورند. این وابستگی به فرهنگ و تمایل ما به پذیرش طعم‌های جدید است. به عنوان مثال، سالاد یک غذای معمولی است که اغلب در میانه ماه قرار می‌گیرد. بیشتر سالاد‌هایی که ما تهیه می‌کنیم، از نوع سالاد شیرازی هستند و گاهی با تزیین‌های جدید، فرصتی برای ابتکار میدهیم.

من عاشق سالاد هستم و شاید شما از این حقیقت متعجب شوید که من بیشتر از خوردن سالاد، خوردن غذای اصلی را ترجیح می‌دهم. از همین رو، دوست دارم تنوعی از سالادهای مختلف را در سفره‌ی خود داشته باشم. زیرا خوردن یک نوع غذا به صورت تکراری، باعث کسل کننده شدن زندگی می‌شود!

در آشپزی مدرن، استفاده از میوه‌ها در سالاد‌های ترش و شور امری معمول است. من قبلاً یک نمونه سالاد با هندوانه و سالاد با توت فرنگی را آموزش دادم و اکنون شما شاهد سالادی هستید که با استفاده از زردآلو تهیه می‌شود. اگر شما از افرادی هستید که به طعم‌های جدید علاقه‌مند نیستید، شاید این سالاد برایتان جذاب نباشد. اما اگر ذائقه‌ی خود را برای اکتشاف باز کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنم سالاد زردآلوی من را امتحان کنید. این سالاد با طعمی لذت‌بخش و خنک باعث ایجاد احساس شادابی و تازگی در شما می‌شود.

مواد لازم:

زردآلو ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲ لیوان
چری تمیتو ۱ لیوان
آب لیموی تازه یک چهارم لیوان
روغن زیتون خالص ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه
سیاه دانه ۱ ق چ

همه‌ی مواد را مخلوط کرده و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید و لذت ببرید.

منبع: سایت رضیم , آپارات , چی شی , اکالا , کاله