طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

دستور پخت سالاد ذرت و لوبیای چشم بلبلی

مواد لازم برای این سالاد:

لوبیای چشم بلبلی (پخته) – ۲ لیوان

ذرت (پخته) – ۳ لیوان

اسفناج (پخته) – ۲ لیوان

پیاز قرمز خردشده – ۱ عدد

مواد سس سالاد:

سس مایونز – ۳ قاشق غذاخوری

ماست‏ سفت – ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه – ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن – به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. تمام مواد را مخلوط کنید.

۲. سالاد را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید.

نکات مهم:

این سالاد برای مهمانی‌ها و تولد‌ها بسیار مناسب است و می‌توانید از مغزهای مختلفی مانند مغز گردو و بادام نیز استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا