طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
دستور پخت سالاد ذرت و لوبیای چشم بلبلی
مواد لازم برای این سالاد:
لوبیای چشم بلبلی (پخته) – ۲ لیوان
ذرت (پخته) – ۳ لیوان
اسفناج (پخته) – ۲ لیوان
پیاز قرمز خردشده – ۱ عدد
مواد سس سالاد:
سس مایونز – ۳ قاشق غذاخوری
ماست سفت – ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه – ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن – به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. تمام مواد را مخلوط کنید.
۲. سالاد را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید.
نکات مهم:
این سالاد برای مهمانیها و تولدها بسیار مناسب است و میتوانید از مغزهای مختلفی مانند مغز گردو و بادام نیز استفاده کنید.
سایت آموزش آشپزی رضیم