طرز تهیه سالاد خرفه خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
سلام! امیدوارم روزهای گرم تابستانیتان خوب و شاداب باشد. این روزها هوا گرم و آفتابی است و باغات و باغچهها پر است از میوههای خوشمزه و رنگارنگ، اما گاهی برخی از گیاهان را به عنوان علفهرز شناخته و نادیده میگیریم. یکی از این گیاهان، سبزی خرفه نام دارد که میخواهم به شما معرفی کنم.
سبزی خرفه غنی از اسید چرب امگا 3، فیبر، ویتامینهای گروهب، ث و آ، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم، کلسیم و مس میباشد. این اطلاعات جالبی بود، نه؟ 😊
ما این سبزی را برای آش زیاد استفاده میکنیم، اما میتوانید این سالاد را به همراه غذاهای گوشتی مانند کباب و ماهی و خورشتهای مختلف نیز تهیه کنید. آنها را به عنوان مکملی خوشمزه کنار آنها قرار دهید.
برای تهیه این سالاد نیاز به مواد اولیه زیر دارید:
- خرفه (بهتر است برگهای آن را استفاده کنید)
- جعفری (خرد شده)
- ریحان تازه یا خشک
- ترخون خشک
- تخم گشنیز
- نعناع خشک
- خیار
- گوجه فرنگی
- سیر
- سرکه سیب
- نمک
مواد مانند گوجه، خیار و سیر را خرد کرده و جعفری را ریز کنید و آن را در دستمال تمیز بگذارید تا آب آن خارج شود. برگهای خرفه را جدا کرده و ساقههای آن را دور نریزید زیرا خواص زیادی دارد. مواد را خرد کرده و آماده کنید، من از سایر سبزیها استفاده خشک کرده و آنها را به صورت پودر درآورده و به سالادم اضافه کردم. سپس سرکه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید، سالاد آماده است. بسیار خوشمزه! 😋
اگر سوالی درباره این دستور غذا دارید، لطفا زیر این پست کامنت بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهم. 😍
منتظر دیدن آثار زیبای شما هستم! 🌸
امیدوارم لذت برده باشید! 😋