طرز تهیه سالاد بادام خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
#سالاد_بادام برای ۴نفر
.
به نظر من این سالاد میتواند برای شام یک وعده غذایی عالی باشد👌🏻
.
کلمبروکلی خرد شده ۲۰۰ گرم
گلکلم خرد شده ۲۰۰ گرم
پیازقرمز خرد شده یکسوم پیمانه
سیر لهشده ۱ حبه
زغالاخته خشک یا زرشک نصفپیمانه
بادامخام نصف پیمانه
تخمکدو نصف پیمانه
روغنزیتون ۳ قغ
سسمایونز یا سسسالاد ۳ قغ
سرکهسیب ۴ قغ
سسخردل ۲ قغ
سسسویا ۴ قغ
پودر پاپریکا دودی ۳ قچ
نمک/فلفل ۲ قچ
.
.
#طرزتهیه
.
✔️ تو سینی مخصوص فر کاغذ روغنی میگذاریم⬅️ بادام/ تخمکدو/ سسسویا/ پاپریکا/ نمک/ فلفل⬅️ حسابی با هم مخلوط میکنیم و کف سینی پهن میکنیم⬅️ یک لایه روی سینی میگذاریم و در فر به دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا ترد و خوشمزه شود⬅️ پس از پخت، ۵ دقیقه صبر میکنیم تا خنک شود
✔️ در یک کاسهی بزرگ⬅️ روغنزیتون/ مایونز/ سرکهسیب/ خردل/ سیر/ نمک/ فلفل⬅️ همه را با هم مخلوط کرده و سپس کلمبروکلی/ گلکلم/ پیاز را اضافه و آرام آرام مخلوط میکنیم
✔️ بادام و تخمکدو و زرشک را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم
سایت آموزش آشپزی رضیم