طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

راه‌اندازی سالاد اندونزی – مواد و طرز تهیه

برای تهیه این سالاد، به این مواد نیاز دارید:

  • نصف کلم قرمز
  • نصف کلم سفید
  • ۸ عدد خیارشور متوسط
  • ۴ ورق کالباس
  • نخود فرنگی و ذرت به مقدار لازم
  • ۲ عدد هویج رنده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک (اختیاری)
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه

برای تهیه سالاد، ابتدا کلم قرمز، کلم سفید، خیارشور، هویج رنده شده، مخلوط ذرت و نخودفرنگی را باهم مخلوط کنید. سپس کالباس را به شکل نوارهای کوچک برش دهید و به مواد خوراکی اضافه کنید.

در ادامه، سس مایونز، ماست، فلفل سیاه، آبلیمو و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کرده و در صورت تمایل می‌توانید به آن سرکه کلم قرمز هم اضافه کنید. (سرکه بالزامیک اختیاری است)

از سایت سایت رضیم بیشتر بدانید.

بیشتر بخوانید

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا