طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
راهاندازی سالاد اندونزی – مواد و طرز تهیه
برای تهیه این سالاد، به این مواد نیاز دارید:
- نصف کلم قرمز
- نصف کلم سفید
- ۸ عدد خیارشور متوسط
- ۴ ورق کالباس
- نخود فرنگی و ذرت به مقدار لازم
- ۲ عدد هویج رنده شده
- ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۲ قاشق غذاخوری ماست
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک (اختیاری)
- فلفل سیاه به میزان دلخواه
برای تهیه سالاد، ابتدا کلم قرمز، کلم سفید، خیارشور، هویج رنده شده، مخلوط ذرت و نخودفرنگی را باهم مخلوط کنید. سپس کالباس را به شکل نوارهای کوچک برش دهید و به مواد خوراکی اضافه کنید.
در ادامه، سس مایونز، ماست، فلفل سیاه، آبلیمو و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کرده و در صورت تمایل میتوانید به آن سرکه کلم قرمز هم اضافه کنید. (سرکه بالزامیک اختیاری است)
از سایت سایت رضیم بیشتر بدانید.