طرز تهیه سالاد استیک خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
یک سلام و عصر به خیر جانانه به همهی شما 😍 اول بگویید، این سالاد چه کمی از مرغ و مسما دارد؟ 😂 چرا هنوز برخی از افراد (که البته حدس میزنم دوستان جدید ما هستند)، به من میگویند که آیا با سالاد سیر میشوید؟ آیا شبها دیگر شام نمیخورید؟ باور کنید که سالاد یک رژیم غذایی کامل است. زمانی که میتوانید از تمام گروههای مواد غذایی مختلف در آن استفاده کنید، خودش به یک وعده غذایی کامل تبدیل میشود. به اینجا همهی مرا با دوستی و عشق به سالادهای رنگارنگ شناختهاند. اینجوری به من میگویند، یکطوری شدهام 😂😂
حالا برویم به… فعلا بگوییم دربارهی این سالاد استیک و بادمجان سرخ شده با سس پنیری جذابمان، تا بعد.
اول اینکه اگر گوشت تکه و استیکی ندارید، فدای سر خوبتان. میتوانید از تکههای گوشت گوساله بدون استخوان خرد شده استفاده کنید.
.
مواد سالاد: کلم، اسفناج بچه، روکولا (میتوانید فقط کلم بریزید یا مخلوط هر برگ سبز خوردنی که دوست دارید 😁)، استیک سرخ شده (فیله استیک بدون استخوان را آماده خریدم و فقط آن را طعمدار کردم)، بادمجان سرخ شده، قارچ پخته. من کنار اینها گوجه و زیتون هم گذاشتم که هر کسی دوست داشت بریزد روی سالادش
.
برای سس پنیری از مقدار یکسان پنیر بلو و گودا استفاده کردم. از هر کدام حدود پنجاه گرم. پنیر بلو طعم ویژهای دارد، اگر پسند ندارید، فقط پنیر گودا بریزید زیرا آن خیلی محبوب است. حدود چهار قاشق غذاخوری مایونز، یک یا دو قاشق غذاخوری ماست خامهای سفت، یک قاشق چایخوری آبلیمو، یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک دسته برگ جعفری بیساقه. تمام مواد را در مخلوطکن به هم بزنید تا یکنواخت شود.
.
چند بار گفتم اگر سس سالاد خیلی غلیظ بود، میتوانید از آب خنک یا حتی شیر خنک (برای این نوع سسها) برای رقیقتر کردن آن استفاده کنید
(لطفا صورتهای عجیب باز نکنید 😂 پنیر و ماست هم خودشان از شیر تهیه شدهاند)
.
این سس طعم بهشتی، کرمی و جذاب است، با تهمزه خاص و لذت بخش پنیر بلو 😌 و تکمیلکننده خوب سالاد ماست.
جا خالی همتون پر است 💚
سایت آموزش آشپزی رضیم