طرز تهیه تارت کیک کرمدار خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
سلام به دوستان عزیزم 🌷
حالتون چطوره؟ امیدوارم روزهاتون پر از برکت باشه 🥰
امروز به مناسبت تولد شاد امام حسن مجتبی از خاندان پاک، بهتون تبریک میگم ❤️
دوستان عزیز من آماده شدم براتون دستور پخت یک کیک خوشمزه بزارم. بعد از اینکه توضیح دادم، امیدوارم با لایک و کامنتهای خوبتون، انرژی مثبت بهم بدید 🙏💓🙏
مواد لازم برای تهیه تارت کیک پنیری
مواد لازم برای کیک تارت:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک لیوان
ماست نصف لیوان
شکر نصف لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه تارت کیک پنیری
ابتدا یک قاشق آرد را کم کنید و پودر کاکائو را اضافه کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
تخم مرغ، وانیل، و شکر را ۳ دقیقه با همزن مخلوط کنید تا کرمی و کرم رنگ شود. روغن و ماست را هم اضافه کرده و دو دقیقه دیگر هم زنید، سپس آرد را اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. قالب را با کره چرب کرده و آرد پاشی کنید، مواد را داخل قالب بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید (حتما زمان پخت را چک کنید تا کاملا پخته شود). کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. در این فاصله، مواد پنیری را آماده کنید.
توجه: مقدار مواد لازم را در قالب بریزید تا فضای کافی برای آنفول شدن داشته باشد.
مواد پنیری:
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
آب یک چهارم لیوان
نسکافه یک قاشق مربا خوری
موز پوره شده یک عدد
پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی آتش همگن کنید.
نسکافه را در کمی آب جوش حل کنید.
پنیر خامه ای، خامه، و شکر را با همزن خوب بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس نسکافه و موز پوره شده را اضافه کنید و در آخر پودر ژلاتین آب شده را به تدریج اضافه کرده و همه چیز را مخلوط کنید.
روی سطح کیک با قلموی نسکافه زده تا کمی مرطوب شود. سپس مواد کرمی را روی کیک بریزید و سه ساعت در یخچال قرار دهید، سپس آماده تزئین و سرو شدن است 😍😋
توجه: حتما قبل از استفاده از کرم، آن را بچشید تا در صورت نیاز بتوانید شکر بیشتری اضافه کنید.
در صورتی که خامه قنادی استفاده کنید، مقدار شکر را کاهش دهید.
با ما وبسایت آموزش آشپزی رضیم را دنبال کنید.