طرز تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم تارت موس توت سیاه و بلوبری
🍪برای کراست:
۳۲۰ گرم یا ۲۸ عدد بیسکویت اورئو
۸۰ گرم یا ۱/۳ پ کره ذوب شده
🍪برای موس:
۲۲۵ گرم بلوبری
۲۲۵ گرم شاه توت سیاه
۲۲۵ گرم یا ۱ پ پنیر خامهای
۷۵ گرم یا ۱/۳ پ شکر
۲ ق چ عصاره وانیل
۲۴۰ میلی لیتر یا ۱ پ خامه قنادی یا خامه پر چرب
۶۰ میلی لیتر یا ۱/۴ پ شیر
۱ ق چ پودر آگارآگار یا پودر ژلاتین
طرز تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری
۱- بیسکویتها را در غذاساز پودر میکنیم و کره را اضافه و میکس میکنیم. مواد را در قالب تارت ۲۳ سانت میریزیم و در کف و دیوارهی قالب پخش میکنیم و با دست مواد را منسجم میکنیم.
۲- قالب را ۱۵ دقیقه در فریزر یا ۳۰ دقیقه در یخچال میزاریم.
۳- بلوبری و شاه توت را در غذاساز یا مخلوکن میکس میکنیم. (اگر خواستید میتوانید در این مرحله مواد را از الک رد کنید.)
۴- پنیر خامهای، شکر و وانیل را مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
۵- خامه را را با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیرد.
۶- در ماهیتابه پودر آگارآگار را با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم ۲ دقیقه بجوشد. بعد از روی حرارت بر میداریم و خنک که شد به آرامی میکس شاه توت و بلوبری را به آن اضافه میکنیم. اگر از پودر ژلاتین استفاده کردیم نیاز به شیر نیست و پودر ژلاتین را مستقیم به میکس شاه توت و بلوبری اضافه میکنیم.
۷- مواد را در قالب تارت و روی کراست میریزیم و ۴ ساعت یا ۱ شب در یخچال میزاریم.
۸- وقتی موس خودش را گرفت میتوان آن را از قالب خارج کرد. قبل از سرو با میوه تزیین کنید.
😋نوش جونتون💜
همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش دوم طرز تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری
تارت موس توت سیاه و بلوبری یک دسر خوشمزه و شیک است که با ترکیب طعمهای شیرین و ترش این میوهها، یک تجربه لذیذ را برای شما ارائه میدهد. این دستور العمل شامل خمیر تارت و موس نرم و خامهای است که میتواند گزینهی عالی برای مهمانیها و مناسبتهای خاص باشد.
مواد لازم:
برای خمیر تارت:
- ۱ و ۱/۴ فنجان آرد
- ۱/۲ فنجان کره (سرد و خرد شده)
- ۱/۴ فنجان شکر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱ عدد زرده تخممرغ
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
برای موس توت سیاه و بلوبری:
- ۲ فنجان توت سیاه (تازه یا منجمد)
- ۲ فنجان بلوبری (تازه یا منجمد)
- ۱/۲ فنجان شکر
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ۲ قاشق چایخوری ژلاتین (حل شده در ۳ قاشق غذاخوری آب سرد)
- ۱ فنجان خامه صبحانه (زده شده)
مراحل تهیه:
- آمادهسازی خمیر تارت:
- در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را اضافه کرده و با انگشتان خود مخلوط کنید تا به حالت خرده نان درآید.
- زرده تخممرغ و آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به شکل یک توپ درآورده و در نایلون بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- پخت خمیر:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آردپاشیاولین قدم برای تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری این است که خمیر را با قطر ۳ میلیمتر باز کنید و در قالب تارت بگذارید. سپس با چنگال سوراخهای کوچکی روی خمیر بزنید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.
برای آمادهسازی موس، توت سیاه و بلوبری را با شکر و آب لیمو در قابلمهای روی حرارت ملایم بپزید تا میوهها نرم شوند. سپس موس را از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید. ژلاتین حل شده را به موس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس خامه زده شده را به مخلوط میوهها اضافه کرده و آرام آرام مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی ایجاد شود.
حالا موس توت سیاه و بلوبری را روی خمیر تارت پخته شده ریخته و آرام آرام پخش کنید.
تارت را حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا موس سفت شود. سپس میتوانید آن را با میوههای تازه یا خامه تزئین کنید.
در نکات کلیدی توجه داشته باشید که میوههای تازه برای دسر بهتر هستند و میتوانید به ذایقه خود شکر را تنظیم کنید. همچنین میتوانید تارت را با خامه یا میوههای تازه دلپذیرتر کنید.
در پایان، در سوالات متداول اطلاعاتی در مورد استفاده از میوههای دیگر، زمان لازم برای تهیه تارت و نگهداری از آن از پیش تهیه شده آمده است.
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آردپاشیاولین قدم برای تهیه تارت موس توت سیاه و بلوبری این است که خمیر را با قطر ۳ میلیمتر باز کنید و در قالب تارت بگذارید. سپس با چنگال سوراخهای کوچکی روی خمیر بزنید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.