طرز تهیه تارت لیمو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

سلام دوستان🙋‍♀️
امیدوارم حالتون عالی باشه😍
من براتون یه دستور خوشمزه اوردم که حتما باید امتحان کنید🥰 مهم نیست چه قالبی داشته باشه، مهم اینه که مواد رو دو برابر کنید و در هر قالبی که دوست دارید بپزید😍
برای دیدن عکس قالب به ادامه مطلب برید

مواد لازم برای تارت لیمو

– 1 لیوان آرد
– 2 عدد تخم مرغ
– نصف لیوان شکر
– نصف لیوان ماست یا شیر (با غلظت مناسب)
– یک سوم لیوان روغن مایع
– 2 قاشق غذاخوری آبلیمو (تازه)
– 1 قاشق مرباخوری پوست لیمو رنده شده
– 1 قاشق مربا خوری بیکاربندی پودر
– نصف قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه تارت لیمو

– آرد و بیکاربندی پودر را باهم مخلوط و چند بار آن را الک می‌دهیم. تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر حدود ۵ دقیقه می‌زنیم تا کاملا کرمی شود. روغن و ماست را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر همزنی می‌کنیم. ا٢بلیمو و پوست لیمو را هم اضافه کرده و میزنیم. حتما به یاد داشته باشید که بخش سبز پوست لیمو را رنده کنید، در غیر این صورت کیک تلخ می‌شود. آرد را به مرحله‌ای کم‌کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. قالب را چرب و آردکاری کرده و مواد را درون قالب ریخته و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم در دمای 180 درجه سانتی‌گراد. کیک را حتما به‌خوبی خنک کنید و بعد از قالب خارج کردن، با کرم لیموی پر کنید.
نکته:
می‌توانید مواد را دو برابر کنید و در قالب‌های دیگر هم درست کنید، طعم کیک عالی خواهد بود. توجه داشته باشید که پیمانه منظور از لیوان دسته‌دار است. اندازه قالبم پایە 26 سانتیمتر است.
#کرم_لیمویی:
● مواد لازم:
– یک سوم لیوان آب لیمو تازه
– 2 عدد تخم مرغ
– نصف لیوان شکر
– یک تا دو قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
– 50 گرم کره
● طرز تهیه:
ابتدا آب لیمو را در یک قابلمە‌ی جوشاندن قرار دهید تا به جوش بیاید. به موازات این کار، تخم مرغ و شکر را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس نشاسته را به مواد اضافه کنید. وقتی آبلیمو به جوش آمد، یک سوم آنرا به مخلوط تخم مرغی ریخته و سریعاً مخلوط کنید. بعد از این مرحله، مخلوط تخم مرغی را در آبلیموی جوشانده ریخته و مجدداً هم زده و ادامه داده تا خامە خودش را بگیرد و به غلظت مناسب برسد. سپس از روی حرارت بردارید و کره را به مواد اضافه کنید و دوباره هم زدن انجام دهید تا کره به خوبی در کرم حل شود. برای استفاده از کرم لیمویی در تارت، باید سریعاً آن را روی تارت ریخته، زیرا که با سرد شدن، کرم سفت می‌شود و صاف و یکدست نمی‌شود!
طعم کرم ترش و شیرینی دارد

تازه‌هایی از دنیای پخت و پز را با سایت آموزش آشپزی رضیم دنبال کنید.

روش دوم طرز تهیه تارت لیمو

تارت لیمو ترش یک دسر خوشمزه و خنک کننده است که با طعم ترش و شیرین لیمو تهیه می‌شود. این دسر به خاطر طعم و تازگی خود، به ویژه در فصل‌های گرم، بسیار محبوب است. تارت لیمو ترش با خمیر ترد و کرم لیمویی خوشمزه، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و جمع‌های دوستانه است. در ادامه، طرز تهیه این دسر شیرین و ترش را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • خمیر تارت:
    • ۲۵۰ گرم آرد
    • ۱۰۰ گرم کره (سرد و خرد شده)
    • ۵۰ گرم شکر
    • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
    • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
  • پر کردن تارت:
    • ۳ عدد لیمو ترش (عصاره و پوست رنده شده)
    • ۱۵۰ گرم شکر
    • ۳ عدد تخم‌مرغ
    • ۱۰۰ میلی‌لیتر خامه صبحانه
    • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (اختیاری)

مراحل تهیه:

  1. تهیه خمیر تارت:
    • آرد و شکر را در یکمراحل تهیه تارت لیمو ترش:
      1. یک کاسه بزرگ بگیرید و مواد را با هم مخلوط کنید.
      2. کره سرد را به مخلوط اضافه کنید و با انگشتانتان آرام آرام مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
      3. زرده تخم‌مرغ و آب سرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
      4. خمیر را به شکل توپ درست کنید، در سلفون بپیچید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

      پخت تارت:
      1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
      2. خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی سطح آردپاشی شده با ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید.
      3. خمیر را در قالب تارت قرار داده و با چنگال سوراخ‌هایی روی آن بسازید.
      4. خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود.

      آماده‌سازی پر کردن:
      1. در یک کاسه، عصاره لیمو ترش، پوست رنده شده لیمو، شکر و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
      2. خامه صبحانه و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

      پر کردن تارت:
      1. مخلوط لیمو ترش را روی خمیر پخته شده بریزید و به آرامی پخش کنید.

      پخت نهایی:
      1. تارت را به مدت 20 تا 25 دقیقه دیگر در فر بپزید تا کرم لیمویی کمی سفت شود و رویه طلایی شود.

      سرو:
      تارت را از فر خارج کرده و کمی خنک شود. سپس برش دهید و می‌توانید با خامه یا میوه‌های تازه سرو کنید.

      نکات کلیدی:
      1. از لیموهای تازه استفاده کنید.
      2. میزان شکر را بسته به ترشی لیموها تنظیم کنید.
      3. مطمئن شوید که خمیر خوب پخته شود.

      سوالات متداول:
      1. می‌توانید از میوه‌های دیگر نیز استفاده کنید.
      2. می‌توانید خمیر را از قبل آماده کرده و نگهداری کنید.
      3. تارت را در یخچال نگهداری کرده و در مدت 2 تا 3 روز مصرف کنید.
      4. می‌توانید تارت پخته شده را فریز کنید و قبل از سرو، آن را در یخچال ذوب کنید.

      امیدوارم این راهنما به شما کمک کند تا یک تارت لیمو ترش خوشمزه درست کنید! اگر سوالی دارید، حتما بپرسید!