طرز تهیه تارت سیب و انگور خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

مواد لازم تارت سیب و انگور

برای تهیه خمیر تارت به این مواد نیاز دارید:
– ۱۲۰ گرم آرد
– ۹۰ گرم کره وگان سرد
– ۱/۴ پیمانه پودر شکر
– ۲ قاشق غذا خوری شربت
– ۱/۴ قاشق چاى‌خورى وانیل
– آب یخ
– یک قاشق چایخوری نمک
– سیب ورقه‌ای خرد شده و انگور به میزان لازم
برای کرم تارت نیز این مواد به آنها نیاز خواهید داشت:
– ۱ پیمانه آب سیب
– ۱/۲ پیمانه شکر
– ۲ یا ۳ قاشق چاى‌خورى نشاسته ذرت
– ۱۵ گرم کره وگان سرد
– ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه تارت سیب و انگور

برای تهیه خمیر تارت، آرد، کره، وانیل، و نمک را مخلوط کرده و به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا خمیر شود. سپس خمیر را در قالب تارت پهن کنید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود.
برای تهیه کرم تارت، آب سیب، نشاسته ذرت، شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا غلیظ شود. سپس وانیل و کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، کرم را روی خمیر تارت پخش کرده و روی آن میوه‌ها را قرار دهید. برای براق شدن میوه‌ها می‌توانید از کمی شربت استفاده نمایید. سپس تارت را در یخچال خنک کرده و سرو کنید.

همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

روش دوم طرز تهیه تارت سیب و انگور

تارت سیب و انگور یک دسر خوشمزه و زیباست که می‌تواند هر مهمانی را جذاب‌تر کند. ترکیب طعم شیرین سیب و انگور با خمیر تارت یک تجربه لذیذ را به ارمغان می‌آورد.

مرحله به مرحله

مواد لازم:

  • ۲ عدد سیب
  • ۱ پیمانه انگور
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱/۲ پیمانه کره
  • ۱/۴ پیمانه شکر
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۱ قاشق چای‌خوری دارچین
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. تهیه خمیر تارت:
    • آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
    • کره سرد را به قطعات کوچک برش داده و به مخلوط اضافه کنید. با انگشتان خود مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
    • تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
    • خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. تهیه پر کننده:
    • سیب‌ها را پوست کنید و به قطعات کوچک برش دهید.
    • انگور‌ها را نصف کنید و هسته‌هایشان را درآورید.
    • در یک کاسه، سیب‌ها، انگور، شکر و دارچین را مخلوط کنید.
  3. جمع‌آوری تارت:
    • خمیر را از یخچال بیرون آورید و روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
    • خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
    • مخلوط سیب و انگور را روی خمیر بریزید.
  4. پخت:
    • تارت را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه پخته یا تا طلايی و ترد شود.

نکات کلیدی

  • از انواع مختلف سیب‌ها استفاده کنید، اما سیب‌های ترش ترجیح داده می‌شوند.
  • در صورت تمایل، می‌توانید روی تارت کمی شکر قهوه‌ای بپاشید تا کاراملایشده و اغذایی تر شود.

پرسش‌هایی که احتمالاً دارید

  • می‌شه از میوه‌های دیگر استفاده کنم؟ بله، می‌تونید از میوه‌های دیگر مثل گلابی یا هلو هم استفاده کنید.
  • چقدر می‌توانم تارت را نگه‌داری کنم؟ می‌توانید تارت را در یخچال تا ۳-۴ روز نگه دارید.

امیدوارم از تهیه این تارت لذت ببرید! اگر سوالی دارید، بپرسید! 😊

پیوندهای مفید

سایت رضیم

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا