طرز تهیه تارت تیرامیسو کاکائویی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
مواد لازم برای تارت تیرامیسو کاکائویی
آرد نرم ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
۱ عدد زرده تخم مرغ
کره ۵۰ گرم
●کرم تیرامیسو
ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه تازه ۲۰۰ میلی لیتر
شکر دانه ریز ۵ قاشق غذاخوری
۱ عدد زرده تخم مرغ
●مایع قهوه
(مایع اسپرسو با ماسکارپونه هم خوب است)
۱ قاشق چایخوری قهوه فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
آب گرم ۳۰ میلی لیتر
کیک اسفنج یا کاستلا
شکلات ۳۰ گرم
شکلات چیپسی (در صورت موجود بودن)
پودر کاکائو
یک. کره تارت ها را به دمای اتاق برسانید.
دو. پودرها را با هم الک کنید.
ماسکارپونه را به دمای اتاق برسانید.
سیروپ قهوه را مایع درست کنید و بگذارید خنک شود.
۱. وقتی کره ورز و نرم شد پودر قند را اضافه کنید و بزنید تا سبک شود.
۲. پس از اضافه کردن زرده تخم مرغ و مخلوط کردن، آرد الک کرده را به آرامی مخلوط کرده و در پلاستیک بپیچید و به مدت ۱ ساعت در یخچال خنک کنید.
۳. آن را روی یک پوشش پلاستیکی یا میز قرار دهید و آن را به شکل دایره ای که کمی بزرگتر از قالب است باز کنید.
۴. آن را با قالب تراز کنید، خمیر اضافی را با وردنه بردارید و چندین سوراخ با چنگال ایجاد کنید.
۵. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
یک. شکلات ذوب شده را نازک روی پایه تارت بزنید و بگذارید سفت شود.
۲. وقتی شکلات سفت شد، کیک اسفنج را تکه تکه کنید و روی تارت پخش کنید ،سیروپ قهوه را روی اسفنج بزنید.
۳. شکر را به خامه اضافه کنید و آن را کمی فرم بدین. زرده تخم مرغ و ماسکارپونه را که به دمای محیط رسانده اید اضافه کنید و هر بار مخلوط کنید.
۴.مواد داخل قیف منتقل بدین و کرم را به طور یکنواخت روی اسفنج پایپ کنید . شکلات چیپسی را روی آن بپاشید.
۵. کرم را به شکل دایره پایپ کنید و در آخر پودر کاکائو الک کنید✨
(اگر خامه خیلی شل است، قبل از تزئین یک بار آن داخل یخچال قرار بدین تا فرمشو ازدست نده)
نوش جان 😋
همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش دوم طرز تهیه تارت تیرامیسو کاکائویی
مواد لازم:
- برای خمیر تارت:
- ۲۵۰ گرم آرد
- ۱۰۰ گرم کره (سرد و خرد شده)
- ۵۰ گرم شکر
- ۱ عدد زرده تخممرغ
- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- برای پر کردن تیرامیسو:
- ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ فنجان قهوه داغ (غلیظ و بدون شکر)
- ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (برای تزئین)
مراحل تهیه:
- تهیه خمیر تارت:
- آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- کره سرد را به مخلوط اضافه کنید و با نوک انگشتان خود به آرامی مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
- زرده تخممرغ و آب سرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
- خمیر را به شکل یک توپ درآورید، در سلفون بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- پخت خمیر:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجهگرم کردن فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح پودر کنید. سپس آن را به ضخامت حدود ۳ میلیمتر باز کنید.
خمیر را در قالب تارت بچینید و با چنگال چند سوراخ روی آن بزنید.
خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا از روی آن رنگ طلایی پیدا کند.آمادهسازی خلط تیرامیسو:
در یک کاسه، پنیر ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا همگن شود.
تخممرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و خوب آن را هم بزنید تا ترکیب شود.
قهوه گرم را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.پر کردن تارت:
مخلوط تیرامیسو را روی خمیر پز شده بریزید و به آرامی آن را پخش کنید.پخت نهایی:
تارت را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر در فر بپزید تا رویه آن کمی سفت شود.سرو:
تارت را از فر بیرون بیاورید و کمی خنک کنید. سپس با پودر کاکائو تزئین کرده و برشهای مورد نظر بزنید.نکات کلیدی:
– قهوه باید غلیظ و گرم باشد تا به تیرامیسو طعم خوبی بدهد.
– میزان شکر را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
– مطمئن شوید که خمیر به خوبی پخته شده تا تارت شما خوشمزه و خوشطعم شود.سوالات متداول:
– میتوانید از پنیر خامهای به جای پنیر ماسکارپونه استفاده کنید، اما طعم کمی متفاوت خواهد بود.
– میتوانید خمیر را از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید.
– تارت را در یخچال نگهداری کرده و بهتر است در عرض ۲ تا ۳ روز مصرف کنید.
– میتوانید تارت پخته شده را در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرو، آن را در یخچال بگذارید تا به آرامی ذوب شود. امیدوارم این دستور به شما کمک کند تا یک تارت تیرامیسو کاکائویی خوشمزه درست کنید! اگر سوال دیگری دارید، حتماً بپرسید!
- فر را با دمای ۱۸۰ درجهگرم کردن فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت.