سبزی کوکو را چگونه فریز کنیم ( 2 نکته ساده)

سبزی کوکو را چگونه فریز کنیم

وقتی عجله دارید و نمی‌توانید سبزی کوکو را بشویید، می‌توانید آن را برای استفاده در آینده منجمد کنید. این کار وقت آشپزیتان را صرفه‌جویی می‌کند.

در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه فریز کردن سبزی کوکو را به شما آموزش دهیم. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب‌سایت آموزش آشپزی رضیم مراجعه کنید.

نحوه فریز کردن سبزی کوکو

برای سهولت بیشتر می‌توانید سبزی‌ها را منجمد کنید. اگر آن‌ها را درست منجمد کنید، تا 4 ماه می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و طعم تازگی آن‌ها حفظ خواهد شد.

ابتدا سبزی‌ها را بشویید و با نمک آن‌ها را به مدت نیم ساعت خیس کنید تا تمیز شوند. بعد از آن سبزی‌ها را دوباره بشویید تا نمک آن‌ها کاملاً بشوید.

برای جلوگیری از پوسیدگی سبزی کوکو، بهتر است سبزی‌ها را با چاقوی تیز خرد کنید. دقت داشته باشید که خیلی ریز نخرید تا از حالت ترشه خارج نکنند.

در مرحله بعد، سبزی‌ها را در تابه‌ای بدون روغن قرار دهید و با حرارت ملایم آب آن‌ها را بخشک کنید، سپس از حرارت بردارید.

بعد از آن سبزی‌ها را به اندازه یک وعده غذایی دسته‌بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

قبل از استفاده از سبزی کوکو منجمد برای پخت کوکو سبزی، آن را به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا یخ آن کاملاً آب شود. در این صورت، آن را بدون ایجاد آبزنی هنگام پخت می‌توانید استفاده کنید.

اگر تمام این مراحل را به خوبی انجام دهید، ماندگاری سبزی کوکو در فریزر بیشتر خواهد بود و همچنین آبزنی هنگام پخت نداشته‌باشد.

سخن آخر

برای زمان‌هایی که عجله دارید، می‌توانید سبزی کوکو را از قبل منجمد کنید تا زمان کوتاهتری برای آماده شدن داشته باشد. در قسمت بالا تمامی مراحل فریز کردن سبزی‌ها را به شرح آموزش داده‌ایم. با توجه به این نکات، می‌توانید سبزی‌های مورد نیاز برای کوکوتان را به راحتی و بدون خراب شدن منجمد کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم