سبزی، قورمه سبزی را چگونه پاک کنیم ؟ (2 نکته ساده)
سبزی، قورمه سبزی را چگونه پاک کنیم ؟
سبزی پاک کردن یکی از کارهای سادهای است که معمولاً مادرها یا زنان خانواده انجام میدهند و ما هم در کودکی این کارها را دیدهایم. ممکن است بعضی از افراد ندانند چگونه سبزی قورمه را پاک کنند، بنابراین در این مطلب سعی کردهایم نحوهی انجام این کار را به شما آموزش دهیم.
نحوه پاک کردن سبزی خورشتی
اولین قدم برای پاک کردن سبزیهای قورمه آن را به خوبی شناسایی کنید و سپس با روشهای پاک کردن آنها آشنا شوید.
سبزیهای خورشتی شامل: تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و برگ چغندر یا اسفناج (به دلخواه) است.
سبزیهای قورمه
تره: تره دارای ظاهری شبیه به علف است و بدون برگ است و ساقه طولانی دارد. برای پاک کردن آن کافیست سر و ته آن را ببرید و به دلیل طولانی بودن میتوانید آن را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید.
گشنیز: دارای ساقه نازک و برگهای سهتایی با سر برگهای تیز است. برای پاک کردن آن باید از جایی که ساقه نازک میشود آن را ببرید.
جعفری: جعفری نیز ظاهری شبیه به گشنیز دارد و تنها طعمشان متفاوت است. روش پاککردن آنها نیز مشابه است. هنگامی که به قسمت باریک تر ساقه میرسید، آن را با دست جدا میکنیم.
شنبلیله: ریشههای آن واضح است و ساقه کوتاهی دارد و برگهای آن گرد و سهتایی هستند. برای پاک کردن آن میتوانید از قسمتی که ساقه باریک میشود آن را جدا کرده و ریشه و سایر قسمتهای آن را دور بیاندازید.
خواص سبزیهای خورشت سبزی
تره:
ضد سرطان
پیشگیری از بیماریهای عروقی
ضد عفونی کننده بدن
مفید برای دستگاه گوارش
بهبود سلامت استخوان
گشنیز:
کاهش کلسترول
درمان بیماریها و التهابات پوستی
تنظیم فشار خون
کمک به کمخونی
جعفری:
کمک به رفع اسهال
رفع اختلالات کلیوی
تنظیم دوران قاعدگی
درمان عفونت پوست سر
چربی سوز طبیعی
ضد سرطان
شنبلیله:
افزایش شیر مادران
کاهش درد قاعدگی
به تعویق انداختن علائم یائسگی
کاهش کلسترول خون
کنترل دیابت
جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی