در قابلمه کوفته باز باشه یا بسته ؟ (2 نکته ساده)

آیا در قابلمه کوفته باز باشه یا بسته ؟

کوفته به عنوان یک غذای خوشمزه شناخته می‌شود و برای پختن آن باید ترفندهای خاصی را رعایت کنید. اگر می‌خواهید این غذا را بهتر بپزید، باید دقت کنید که در هنگام پختن کوفته درب قابلمه را باز نگذارید. برخی اشتباه می‌کنند و در حین پختن کوفته، درب را می‌گذارند. این باعث می‌شود بخار داخل قابلمه بیرون آید و غذا به درستی پخته نشود. بنابراین، هیچ وقت در حین پختن درب قابلمه را بسته نگذارید؛ چرا که باید با درب باز پخته شود.

پخت غذا چقدر طول می کشد ؟

زمان لازم برای پخت کوفته حدود یک تا یک و نیم ساعت است. این زمان بستگی به مقدار مواد و حرارت زیر قابلمه دارد. پس از گذشت 10 دقیقه آخر از پخت، می‌توانید درب قابلمه را بگذارید تا غذا خوب بپزد. اگر پخت کوفته به درستی انجام نشود، شکل مناسبی نخواهد داشت.

روش های پخت کوفته

روش‌های پخت کوفته متفاوت هستند و باید با توجه به مواد موجود، روش مناسب را انتخاب کنید. در هنگام پخت هر روش، باید نکات و ترفندهای مربوطه را رعایت کنید. یکی از مهمترین نکات، نحوه پخت درست غذاست. بعد از آماده‌سازی مواد، آن‌ها را گرد کرده و در قابلمه قرار دهید و سپس مقداری آب اضافه کنید.

سپس باید حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه دهید غذا به آرامی بپزد. در طی پخت، درب قابلمه را هیچ وقت بسته نگذارید تا بخار داخل قابلمه شود؛ زیرا این باعث می‌شود غذا خوشمزه نشود. اگر نکات مربوط به پخت این غذا را رعایت کنید، می‌توانید در کمترین زمان ممکن، کوفته‌ای خوشمزه و بی‌نظیر بپزید.

منبع : سایت آشپزی رضیم