در آش رشته از چه لوبیایی استفاده میشود؟ ( 2 نکته ساده)

در آش رشته از چه لوبیایی استفاده میشود؟

آش رشته یک غذای محبوب و خوشمزه ایرانیه که خیلی خوشبو و خوشمزه است. این آش به خاطر اینکه حاوی حبوبات مختلفی مثل عدس، نخود و انواع لوبیا است، خیلی مغذیه. الان ما قصد داریم انواع لوبیا‌های استفاده شده در آش رشته رو بگیم و خواص حبوبات رو بهتون توضیح بدیم. پس با ما همراه باشید و سایت آموزش آشپزی رضیم رو دنبال کنید.

انواع لوبیا در آش رشته

اشخاص بر اساس سلیقه و علاقه شون، انواع مختلفی از لوبیا رو به آش رشته اضافه میکنن. لوبیا اصلی که توی دستور پخت آش استفاده میشه، لوبیا چیتیه. لوبیا های دیگه مثل: لوبیا سفید، قرمز، رشتی و کشاورزی هم استفاده میشن. شما میتونید هر کدوم از این لوبیاها رو که دوست دارید به آشتون اضافه کنید. ولی یادتون باشه، اگه از لوبیا قرمز استفاده کنید، آشتون تیره میشه.

خواص حبوبات آش رشته

  • لوبیا چیتی، منبع پروتئین، فیبر، کربوهیدرات، مواد معدنی و ویتامینه. به همین دلیل بهتون پیشنهاد میکنم حتما لوبیا چیتی رو توی آش رشته استفاده کنید.
  • نخود، حاوی کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین گروه B و مواد معدنیه. نخود به شدت خطر ابتلا به دیابت رو کاهش میده. استفاده ازش برای افراد مبتلا به دیابت مفیده. همچنین باعث کاهش کلسترول خون میشه و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی رو کاهش میده. علاوه بر اینها، فشار خون رو کاهش میده و از کم خونی جلوگیری میکنه. اصولا استفاده از نخود به بهبود سیستم قلب و عروق کمک زیادی میکنه.
  • عدس، حاوی پروتئین بالاست که حتی بیشتر از گوشت و لبنیاته. این حبوبات کم کالری و دارای فیبر و آهن هستن و مصرف اونها به شدت توصیه میشه.

نفخ حبوبات

حبوبات به دلیل داشتن خواص و ویتامینهای مختلف، مفیدن. ولی به دلیل اینکه باعث نفخ میشن، بعضی افراد خیلی طرفدارشون نیستن.

توصیه میکنم حتما یک روز قبل از پخت آش رشته، حبوبات رو خیس کنید تا نفخشون کاملا بره.

منبع: سایت آشپزی رضیم